GOSSIP

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ χαλαρώνουν στο κοσμοπολίτικο Σαιν-Τροπέ

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ χαλαρώνουν στο κοσμοπολίτικο Σαιν-Τροπέ
Daily Mail

Η 38χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός βρίσκεται στην γαλλική Ριβιέρα με την κόρη τους Daisy Dove,

Η Κέιτι Πέρι έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με ένα τολμηρό καφέ μπικίνι καθώς απολάμβανε μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία με τον αρραβωνιαστικό της Ορλάντο Μπλουμ στο Σαιν-Τροπέ.

Η 38χρονη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρίσκεται στην γαλλική Ριβιέρα με την κόρη τους Daisy Dove, δύο ετών, η οποία φαίνεται στις φωτογραφίες να απολαμβάνει τις διακοπές της με τους διάσημους γονείς της.

Η Κέιτι Πέρι μιλώντας στο περιοδικό Out ανακοίνωσε την νέα παγκόσμια περιοδεία της.

«Η τελευταία φορά που ήμουν σε περιοδεία ήταν το 2018. Τι λέτε για αυτό; Πρέπει να βγω έξω και να δω τα παιδιά που δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Βέγκας», είπε.

Νωρίτερα φέτος, ο Ορλάντο μιλώντας για την κόρη του Daisy στο περιοδικό PEOPLE είπε: «Είναι όμορφη, μεγαλώνει γρήγορα, μεγαλόσωμη, δυνατή και υγιής. Και δεν μπορείς να είσαι πιο ευλογημένος από αυτό».

Το παθιασμένο φιλί του Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι στη συναυλία του Σπρίνγκστιν

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ άφησαν τους εαυτούς τους να παρασυρθούν από τη συγκίνηση που γέμισε γρήγορα το Χάιντ Παρκ καθώς ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανέβηκε στη σκηνή για την τελευταία του παράσταση το Σάββατο (8/7).

Το ζευγάρι εθεάθη να δίνει ένα παθιασμένο φιλί σε μια από τις ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες για τους VIP θεατές της συναυλίας, καθώς το αυτοαποκαλούμενο «Αφεντικό» έπαιζε μεγάλες επιτυχίες του.

Ο ηθοποιός θέλησε προφανώς να καταγράψει την τελευταία τους δημόσια εκδήλωση στοργής γι'αυτό και σήκωσε το iPhone του για να τραβήξει μία αναμνηστική φωτογραφία τους. Ο «σταρ» του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών εμφανίστηκε στη συνέχεια να ψιθυρίζει στο αυτί της ποπ σταρ καθώς χόρευαν δίπλα σε διασημότητες όπως η Έμα Τόμπσον, η Λέσλι Μαν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Tιμ Ρόμπινς.

Για την περίσταση η Κέιτι Πέρι επέλεξε ένα μίνι φόρεμα Prada σε απαλό ροζ που αγκάλιαζε κάθε εκατοστό της σιλουέτας της, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ με χρυσά κοσμήματα και μπρονζέ μακιγιάζ. Πιο κάζουαλ ο Ορλάντο, ο οποίος έχει αποκτήσει με την Κέιτι Πέρι, μία κόρη δύο ετών τη Ντάιζη εμφανίστηκε με ένα λευκό μπλουζάκι το οποίο συνδύασε με ένα τζιν.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν πλαισιώθηκε από τη διάσημη μπάντα του E Street, μαζί με τους υποστηρικτές James Bay, The Coronas, Kingfisher και First Time Flyers. Στη συναυλία η 64χρονη Έμα Τόμπσον επιδόθηκε σε έντονες χορευτικές κινήσεις συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γκρεγκ Γουάιζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνει την προσοχή για τις επιδόσεις της στο χορό.

Τον Νοέμβριο του 2021, έγινε viral αφού εντοπίστηκε να κάνει μερικές ιδιαίτερα ενεργητικές χορευτικές κινήσεις καθώς η Αντέλ ξεσήκωσε πλήθος φίλων, θαυμαστών και διασημοτήτων με τη συναυλία της An Audience With Adele στο London Palladium.