GOSSIP

Μέγκαν Φοξ: Επιδεικνύει τις καμπύλες της σε νέα τολμηρή φωτογράφιση που αφήνει λίγα στη φαντασία

Μέγκαν Φοξ: Επιδεικνύει τις καμπύλες της σε νέα τολμηρή φωτογράφιση που αφήνει λίγα στη φαντασία
Instagram

Οι νέες «γυμνές» περιπέτειες της Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Φοξ συνεχίζει ανάβει φωτιές με τις φωτογραφίσεις της. Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ένα ακόμη σέξι σετ φωτογραφιών, που τράβηξε ο φωτογράφος Cibelle Levi.

Η ηθοποιός «ανέβασε» τη θερμοκρασία στα ύψη παίζοντας με τα κύματα και φορώντας ένα λευκό φόρεμα, αναστατώνοντας (με την καλή έννοια…) τους θαυμαστές της.

Η 37χρονη Μέγκα Φοξ, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, έγραψε στην ανάρτησή της: «Προσφέρω μαθήματα σερφ…». Τις τελευταίες εβδομάδες, η Μέγκαν Φοξ δημοσιεύει συνεχώς στη σελίδα της στο Instagram αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Η ηθοποιός είναι ξανά με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, μετά τις φήμες περί χωρισμού που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022 και συγκεκριμένα γιόρτασε την επέτειο ενός έτους από τον αρραβώνα νωρίτερα φέτος, λίγο πριν εκτυλιχθεί το «δράμα»… του χωρισμού. Τον περασμένο Μάρτιο μια πηγή υποστήριξε: «Έχουν αναστείλει τον προγραμματισμό του γάμου τους, για να δουλέψουν τα προβλήματά τους. Η σχέση τους είναι αρκετά ασταθής αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν είναι μακριά, αλλά εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο».