GOSSIP

Μπέσσυ Αργυράκη: Είμαι τραγουδίστρια, δεν είμαι πολιτικός - Γιατί κατεβαίνει με τον Νίκο Χαρδαλιά

Μπέσσυ Αργυράκη

Τι είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τις φωτιές και την υποψηφιότητά της στον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά 

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις περιφερειακές εκλογές, το εξοχικό σπίτι της στο Σχίνο Κορινθίας που έχασε στις φωτιές, για την απώλεια του Ρόμπερτ Γουίλιαμς αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της στο OPEN.

«Είμαι τραγουδίστρια και τραγουδίστρια θα παραμείνω, δεν είμαι πολιτικός», λέει η Μπέσσυ Αργυράκη και συμπληρώνει: «Απλά θέλω να βοηθάω από θέση την πόλη μου».

Αναφερόμενη στις φωτιές, η Μπέσσυ Αργυράκη θυμήθηκε τι συνέβη με το εξοχικό της: «Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει πίσω είναι η ανθρώπινη ζωή. Ήταν να μην στεναχωρήσω τον άντρα μου και ήθελα να τρέξω να δω πού βρίσκονταν τα ζωάκια μου. Κοίταξα να επιστρέψουν τα ζωάκια μέσα στο κτήμα. Υπάρχουν στιγμές που πέφτω, που με ρίχνει το γεγονός αλλά πρέπει να δώσω εγώ κουράγιο στην οικογένειά μου».

«Ο Ρόμπερτ ήταν ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Πιστεύω ότι εκεί ψηλά υπάρχει παράδεισος και ο Ρόμπερτ παίζει στους αγγέλους τις μελωδίες του», είπε για τον θάνατο του Ρόμπερτ Γουίλιαμς.