GOSSIP

Άγριοι καβγάδες στις συναυλίες του Νίκου Οικονομόπουλου και του Σταμάτη Γονίδη

Άγριοι καβγάδες στις συναυλίες του Νίκου Οικονομόπουλου και του Σταμάτη Γονίδη
GLOMEX

«Άναψαν τα αίματα» σε συναυλίες του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Οικονομόπουλου

Παρατράγουδα είχαν στις συναυλίες τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης με τις στιγμές να γίνονται viral όταν οι δύο καλλιτέχνες εκνευρίστηκαν και το έδειξαν στη σκηνή.

Σε πανηγύρι στη Νέα Πέραμο ο Σταμάτης Γονίδης είδε μπροστά του ένα άγριο επεισόδιο και έτσι δεν έμεινε απαθής. Η μουσική σταμάτησε και ζήτησε από τους άντρες της ασφαλείας να απομακρύνουν τον θερμόαιμο θαμώνα. Από το ανοιχτό μικρόφωνο ακούγονταν αρκετά... «γαλλικά», ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραψαν το περιστατικό με τα κινητά τους.

Οι εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών ήταν γεμάτες παρατράγουδα. Με άγριο ξύλο και τραυματισμούς στην Καβάλα μετά το τέλος της συναυλίας του Νίκου Οικονομόπουλου σε beach bar στη Νέα Πέραμο και σκηνές γεμάτες ένταση σε πανηγύρι με τον Σταμάτη Γονίδη επί σκηνής.

Στη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στην Καβάλα η βραδιά εκτυλίχθηκε δραματική, με τέσσερα άτομα να διακομίζονται στο νοσοκομείο και ο ένας μάλιστα να φέρει τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο MEGA, πίσω από τις σκηνές βίας φαίνεται να κρυβόταν το αλκοόλ.

Όπως φαίνεται το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο τέλος της συναυλίας όταν ακούστηκαν φωνές και ξεκίνησε η αναστάτωση. Την ώρα του επεισοδίου ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν βρισκόταν στη σκηνή. Μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζονταν να πάρουν το δρόμο της εξόδου από το beach bar όταν ενημερώθηκαν για τα όσα συνέβαιναν.

Ο υπεύθυνος του κλαμπ απέφυγε να τοποθετηθεί, με τους αστυνομικούς να παίρνουν μια σειρά από καταθέσεις για να πέσει φως στα αίτια του επεισοδίου.