GOSSIP

Κάνιε Γουέστ: Του έκανε στοματικό έρωτα η σύντροφός του σε δημόσιο χώρο; - Τα «καυτά» στιγμιότυπα

Κάνιε Γουέστ: Του έκανε στοματικό έρωτα η σύντροφός του σε δημόσιο χώρο; - Τα «καυτά» στιγμιότυπα

Σάλο εξακολουθεί να προκαλεί ο Κάνιε Γουέστ με τη Μπιάνκα Σένσορι στην Ιταλία

Συνεχίζει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας ο Κάνιε Γουέστ μαζί με τη φερόμενη ως σύζυγό του, Μπιάνκα Σένσορι.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία, με τους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι να έχουν πάρει... φωτιά και να ακολουθούν παντού τον διάσημο ράπερ

Πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδαν εικόνες με τον Κάνιε Γουέστ να βρίσκεται σε σκάφος μαζί με τη Μπιάνκα Σενσόρι και να φαίνονται τα οπίσθιά του

Αρχικά, τα περισσότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια ακόμη προκλητική ενδυματολογική επιλογή από τον διάσημο ράπερ, ωστόσο τα στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησαν άλλου είδους υποψίες για το τι πραγματικά συνέβη.

Συγκεκριμένα, με βάση φωτογραφίες και βίντεο που γρήγορα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, πολλά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ταμπλόιντς υποστήριξαν το γεγονός ότι η Μπιάνκα Σένσορι πραγματοποιούσε στοματικό έρωτα στον σύζυγό της.

Σε μια φωτογραφία όπου δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ο ράπερ φαίνεται να κάθεται με την πλάτη του στην κάμερα, ενώ η Σένσορι φαίνεται να βρίσκεται καθιστή ή γονατιστή μπροστά του χωρίς όμως να φαίνεται τίποτα, παρά μόνο το χέρι της.

Σε μια άλλη φωτογραφία από το πλάι του θαλάσσιου ταξί, ο Γουέστ είναι και πάλι καθιστός ενώ η Σένσορι είναι γονατιστή μπροστά του και εκείνος της κρατά το κεφάλι.