GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Απίστευτος τσακωμός στα μπουζούκια 5 μήνες μετά τον χωρισμό

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Απίστευτος τσακωμός στα μπουζούκια 5 μήνες μετά τον χωρισμό

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει από τον περασμένο Μάιο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας

Μία αρκετά άβολη στιγμή κατέγραψε κάμερα σε νυχτερινό κέντρο ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα.

Περίπου πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους, η γνωστή instagrammer βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της, ενώ στο ίδιο μαγαζί ήταν και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», πετούσε λουλούδια στην πρώην συντροφό του, προκαλώντας τον εκνευρισμό του.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή οι δυο τους φαίνεται να έχουν έναν αρκετά έντονο διάλογο, ενώ κάποια στιγμή ο Στάθης Σχίζας έπιασε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το χέρι, με εκείνη να αντιδρά αμέσως.

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του τον περασμένο Μάιο και ενώ είχαν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει «κόκκινη γραμμή» στη σχέση τους. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους και οι δύο δέχονταν ερωτήσεις, με την Αλεξάνδρα Παναγώταρου να αναφέρει σε δήλωσή της στις κάμερες στα βραβεία MAD τον Ιούνιο: «Σε έναν χωρισμό και γενικά, σε κάθε σχέση, δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, όταν κλείνει η πόρτα. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου. Ακόμα κι αν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία, θα είναι όλοι υπέρ μου. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

Ερωτώμενη για τον Στάθη Σχίζα είχε πει: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτόν τον άνθρωπο. Εννοείται ότι πήρα όλα μου τα πράγματα, τα πράγματά μου τα αγαπώ. Δεν επέστρεψα τα δώρα του, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Το πρώην ζευγάρι πάντως είχε άλλη μία συνάντηση νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, καθώς και οι δύο βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές, όπου όχι μόνο δεν μίλησαν, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.