GOSSIP

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική - «Ελπίζουν σε ένα θαύμα»

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική - «Ελπίζουν σε ένα θαύμα»

Κατά την πτώση της, η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τη Δευτέρα 2/10 στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η κορυφαία πρωταγωνίστρια του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μαίρη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Γιάννης Αρμουτίδης, το απόγευμα της Κυριακής 1/10, η λαμπερή πρωταγωνίστρια, Μαίρη Χρονοπούλου γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη την στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Κατά την πτώση της, η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα. Λίγες ώρες αργότερα η βοηθός της -μπαίνοντας στο σπίτι- αντίκρισε την Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα και κάλεσε για βοήθεια τους οικείους του στενού φιλικού της περιβάλλοντος.

Από την πτώση είχε προκληθεί εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, διότι απαγορευόταν οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση. Με εξαιρετική προσοχή μεταφέρθηκε στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Η σπουδαία ηθοποιός οδηγήθηκε αμέσως για απεικονιστικές εξετάσεις, όπου και διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει έως τώρα.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και οι ιατροί παρακολουθούν ενδελεχώς την σοβαρή κατάσταση της υγείας της. Η οποία χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά βαριά και όλοι προσεύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ μίλησε ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Αντώνης Μοσκοΐτης, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινώνησαμε τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου».

Ωστόσο λίγα λεπτά μετά ο Αντώνης Μοσκοΐτης με αναρτήσεις του στα social media πρόσθεσε: «Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα – δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο».