GOSSIP

Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της: «Δεν έχω κακές σχέσεις με τον Δημήτρη»

Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της: «Δεν έχω κακές σχέσεις με τον Δημήτρη»

Η Μαριάντα Πιερίδη απαντάει για την κρίση στον γάμο της

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση και το γεγονός ότι αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου. Πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Δεν θα πω τα πράγματα αναλυτικά. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω δίπλα μου ανθρώπους, παρέα και να με στηρίζουν. Ή αν διαφωνούν μαζί μου να μου πουν "εκεί είσαι λάθος". Δέχτηκα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες που μου έλεγαν πράγματα κι έλεγα δεν είναι δυνατόν να τα έχουν ζήσει όλα αυτά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είδα πόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο μικρός μου είναι πολύ καλύτερα από όλους εμάς και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι άνθρωπος που δεν χαλάω με κανέναν τη σχέση μου. Δεν έχω κακές σχέσεις με τους πρώην μου, ούτε με τον Δημήτρη. Θέλω να έχω σταθερότητα, μ' αρέσει η σταθερότητα».

«Δεν μπορώ να κρυφτώ και δεν θέλω κιόλας» τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε: «Δεν ασχολήθηκα, ήταν αναμενόμενο. Eίμαι στον χώρο της σόου μπιζ πάρα πολλά χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις ότι το έχω ξαναζήσει. Είναι κάτι που το περίμενα».