GOSSIP

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Έχω δει περίεργα μηνύματα, αυτό λέγεται θράσος»

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Έχω δει περίεργα μηνύματα, αυτό λέγεται θράσος»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ζευγάρι από την περίοδο που συμμετείχαν στο Survivor

Για τη σχέση τους αλλά και τα... περίεργα μηνύματα στα social media μίλησαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε τη σχέση του όταν και οι δύο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο όπου συμμετείχαν ως παίκτες στο Survivor, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Καταερίνας Ζαρίφη και μίλησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και την επίμονη θαυμάστρια του Σπύρου Μαρτίκα που εξόργισε την Βρισηίδα.

Αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε, «Έχω τους κωδικούς από το Instagram του Σπύρου, μου τους έδωσε μόνος του. Δεν τα ζήτησα εγώ, απλά μια μέρα μου είπε να μπω να φτιάξω κάτι και έτσι μου έδωσε τους κωδικούς του. Έχω δει περίεργα μηνύματα, θράσος λέγεται αυτό. Τα μηνύματα που του κάνουν κολακευτικά σχόλια δεν με πειράζουν. Μια φορά θύμωσα όταν μια γυναίκα ήθελε να μιλήσουν οι δυο τους, ενώ ήξερε ότι είναι σε σχέση. Του έλεγε “θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας, να πούμε τρελίτσες”».

Ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας συμπλήρωσε «Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Δεν ζηλεύω ούτε εγώ, ούτε η Βρισηίδα, εκείνη με διεκδικεί και εγώ την διεκδικώ. Αν δεν δίνει ο ένας δικαίωμα στον άλλο, νομίζω δεν υπάρχει λόγος. Η ζήλεια είναι το πιο άσχημο συναίσθημα».

Για το εάν σκοπεύουν να παντρευτούν η Βρισηίδα έγνεψε αρνητικά, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είπε «όχι ακόμα».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου τι δεν της αρέσει στον Σπύρο και απάντησε πως «Ο Σπύρος με τσιγκλάει συνέχεια. Του αρέσει να τσιρίζω».

«Το σχόλιο που δεν μου αρέσει είναι που μου λένε διάφορα, η κακόβουλη κριτική. Όταν βγαίνω να απαντήσω, πάλι με αμφισβητούν, λένε ότι κάνω ζωάρα δίπλα στον Σπύρο. Κάνω χορηγικά και λένε “κοίτα που την πήγε ο Μαρτίκας”. Εγώ τον πήγα».

Ενώ για το εάν έχουν δεχθεί κάποια πρόταση για να κάνουν μαζί τηλεοπτική εκπομπή είπε «Δεν το επιδιώκουμε να κάνουμε μαζί εκπομπή. Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον… Αν κάποιος δει κάτι σε μας και μας ταιριάζει, μπράβο».