GOSSIP

Κάτια Νικολαΐδου: «Ήταν η καλύτερή μου φίλη», είπε η Μπέσσυ Μάλφα

Κάτια Νικολαΐδου: «Ήταν η καλύτερή μου φίλη», είπε η Μπέσσυ Μάλφα

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για την Κάτια Νικολαΐδου

Στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου πήγε η πολύ καλή της φίλη, Μπέσσυ Μάλφα. Μιλώντας νωρίτερα για τον θάνατό της, η Μπέσσυ Μάλφα ξέσπασε σε κλάματα. «Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Μάλφα, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

«Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ και θα την αγαπώ… Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια… όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με…».

Στο τέλος, η Μπέσσυ Μάλφα ανέφερε: «Όχι δεν νομίζω ότι τη φόβιζε τίποτα. Η Κάτια είναι ένας δυνατός άνθρωπος, είναι η δύναμη, υπάρχει και θα υπάρχει, η ίδια η δύναμη. Την αγαπούσα, την αγαπώ και θα την αγαπώ...».

Η Μπέσσυ Μάλφα πήγε στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου, όπου ξέσπασε σε κλάματα. Η κηδεία της ηθοποιού που έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο έγινε στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.