GOSSIP

Εύη Βατίδου: Τι απαντά στον Αλέξη Κούγια για την επανασύνδεση

Εύη Βατίδου: Τι απαντά στον Αλέξη Κούγια για την επανασύνδεση

«Είμαι μαμά, είμαι μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, πρώην κυρία Κούγια και πάντα η Εύη Βατίδου», είπε η ίδια

Η Εύη Βατίδου έδωσε την απάντησή της στον Αλέξη Κούγια μετά τις χθεσινές δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

«Η επανασύνδεση είναι ένας πολύ σωστός ορισμός και σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί, έρχονται πιο κοντά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πιο κοντά και αυτή είναι η έννοια της επανασύνδεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Δεν θα γίνει επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή νέου συμβολαίου αλλαγής ρεύματος. Είμαι μαμά, είμαι μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, πρώην κυρία Κούγια και πάντα η Εύη Βατίδου, τα παιδιά μου είναι ο Χρήστος και η Μάιρα και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω για αυτά τα πράγματα, εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο ίδιος απευθείας. Δεν ξέρω πώς το έχετε εκλάβει εσείς όλο αυτό. Είδα τις δηλώσεις του και ήταν πολύ σαφής και ξεκάθαρος σε αυτά που είπε. Ασχέτως από τις δηλώσεις, μιλάμε στο τηλέφωνο και μπορεί να μου τα πει και ο ίδιος. Δεν χρειάζεται να μου μεταφέρετε κάτι συγκεκριμένο. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του τα λύνει μεταξύ του. Μιλάμε στο τηλέφωνο, αυτό είναι δικό μας θέμα».