GOSSIP

Μαίρη Ραζή: «Δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο ο Πάνος Μιχαλόπουλος, έχει κάνει τις δικές του επιλογές»

Μαίρη Ραζή: «Δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο ο Πάνος Μιχαλόπουλος, έχει κάνει τις δικές του επιλογές»

«Πάντα ήταν έτσι, ποτέ δεν του άρεσε η προβολή, να βγαίνει το βράδυ, να πηγαίνει σε πρεμιέρες, ήταν ήσυχος», είπε η ηθοποιός για τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της

Η Μαίρη Ραζή, μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλος.

Ο ηθοποιός έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα «φώτα» της τηλεόρασης και τα τελευταία 12 χρόνια μένει στην Καλαμάτα, που ασχολείται με τα κτήματά του.

«Θα το ήθελα πολύ να γίνει remake «Η Ώρα η Καλή», το έχουμε συζητήσει. Όλοι οι ηθοποιοί που παίζαμε τότε, είμαστε ενεργοί μέχρι σήμερα. Μακάρι να θέλει ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ο σεναριογράφος μας ο Πάνος Αμαραντίδης. Θα ήταν πολύ ωραίο να γίνει remake "Η Ώρα η Καλή", αλλά δεν εξαρτάται από τις κουβέντες τις δικές μας», είπε η ηθοποιός.

Όσο για το εάν έχει επικοινωνήσει καθόλου με τον πρωταγωνιστή της σειράς, η Μαίρη Ραζή απάντησε:

«Όχι καθόλου. Ο Πάνος έχει κάνει τις δικές του επιλογές. Μακάρι όμως να επιστρέψει στην τηλεόραση» και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Πάντα ήταν έτσι. Τον ξέρω από πολύ μικρό, από τότε που βγήκε στο θέατρο. Ποτέ δεν του άρεσε η προβολή, να βγαίνει το βράδυ, να πηγαίνει σε πρεμιέρες. Ήταν ήσυχος, ενώ έχει φοβερό χιούμορ, είναι καλός φίλος, ηθοποιός και άνθρωπος, δεν του άρεσε η κοσμική ζωή».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο «τώρα τον πήρατε κάποιο τηλέφωνο;», με την ίδια να απαντά: «Δεν το σηκώνει».