GOSSIP

Γιάννης Στάνκογλου: Η απάντησή του στις φήμες ότι είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Γιάννης Στάνκογλου: Η απάντησή του στις φήμες ότι είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Τόσο ο Γιάννης Στάνκογλου όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου διέψευσαν ότι είναι ζευγάρι 

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους θέλουν ζευγάρι, όμως τόσο ο Γιάννης Στάνκογλου όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδουν ότι είναι μαζί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σίσσυ Χρηστίδου, με ανάρτησή της στο Instagram, δανείστηκε μία φράση του Αμερικανού συγγραφέα, Μαρκ Τουέιν, για να πάρει θέση: «Ένα ψέμα μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια μόνο να βάλει τα παπούτσια της».

Θέση για τα δημοσιεύμα πήρε και ο Γιάννης Στάνκογλου. Με ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός, άφησε αιχμές για τις φήμες που κατέκλυσαν τον Τύπο. Ο Γιάννης Στάνκογλου έβγαλε μια φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά του και ανέβασε το στιγμιότυπο στο προφίλ του. «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Στάνκογλου, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα.

Το δημοσίευμα και η απάντηση του ηθοποιού

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, όταν κυκλοφόρησαν διάφορα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Γιάννη Στάνκογλου να είναι σε σχέση με παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Την επόμενη μέρα η Espresso με δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Έπειτα από αυτό το δημοσίευμα ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Όσα ειπώθηκαν στο «Happy Day»

«Για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Εχει έκθεση» είπε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό του «Happy Day», σημείωσε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου.

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, επομένως είναι παρουσιάστρια στον χώρο της showbiz. Αρα, τι το κράτησαν κρυφό; Όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου “θέλει… να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό, και γι’ αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός (σ.σ.: του Στάνκογλου), διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχει κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν…» είπε.