GOSSIP

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής έζησε σήμερα 9/12 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Νεκτάριο Λεμονίδη

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.


Η πρώην παίκτρια του Survivor έφτασε συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο, Zeraw, ο οποίος παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα», δήλωνε λίγες ημέρες πριν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω», είχε αποκαλύψει ο Νεκτάριος Λεμονίδης για τη γνωριμία του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv:

Ελέτσι σε Μπακοδήμου: «Έλα στον γάμο γιατί θα έχουμε γαμπρούς, βρήκα καρδιολόγο στην Καινούργιου»

Λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας συνδέθηκε με την εκπομπή «Γεια σου».

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος. Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα», είπε στον διάλογό της με τη Μαρία Μπακοδήμου, η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η παρουσιάστρια απάντησε με χιούμορ: «Όχι, όχι, όχι γιατί αν σβηστεί το δικό μου κι όχι της Καινούργιου, θα αρχίσει να λέει ότι οι παλιές παρουσιάστριες δεν αφήνουν τις καινούριες».

«Μαράκι σε περιμένω κι εσένα γιατί θα υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι γαμπροί. Για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο να της απαλύνει την καρδούλα της» της είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Μην ξεχάσεις να με γράψεις, να σκάσει η Καινούργιου» είπε τέλος η Μαρία Μπακοδήμου, γελώντας.