GOSSIP

Μαντόνα: Άργησε 3 ώρες να ανέβει στη σκηνή - Απογοητευμένο το κοινό της

Μαντόνα: Άργησε 3 ώρες να ανέβει στη σκηνή - Απογοητευμένο το κοινό της
AP

Η Μαντόνα αναστάτωσε το κοινό της, το βράδυ της Τετάρτης, αφού δεν κατάφερε να είναι συνεπής στο πρόγραμμά της και εμφανίστηκε στη σκηνή στις 23:00.

Η Μαντόνα στην τελευταία της συναυλία στο Μπρούκλιν εμφανίστηκε με τρεις ώρες καθυστέρηση. Η ποπ σταρ αναστάτωσε το κοινό της, το βράδυ της Τετάρτης, αφού δεν κατάφερε να είναι συνεπής στο πρόγραμμά της και εμφανίστηκε στη σκηνή στις 23:00.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30, όμως η Μαντόνα εν τέλει ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν τρεις ώρες αργότερα, με το πλήθος που έδωσε το παρών να είναι απογοητευμένο.

Το Twitter πολύ γρήγορα γέμισε με αναρτήσεις, με τους θυμωμένους θαυμαστές της σταρ να την κατηγορούν ότι «φέρθηκε με αγένεια».

«Δεν με νοιάζει αν είσαι η Μαντόνα. Αν αργείς τρεις ώρες, είσαι απλά αγενής», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Η συναυλία έπρεπε να ξεκινήσει στις 8:30. Η Μαντόνα ξεκίνησε στις 11 το βράδυ. Ολόκληρη η αρένα φώναζε για την καθυστέρησή της. Ωραίο σόου, αλλά πήγε πολύ αργά».

Μια πηγή κοντά στη Μαντόνα ανέφερε στην Page Six ότι υπήρξαν κάποια τεχνολογικά προβλήματα κατά τον έλεγχο του ήχου, που ανάγκασαν την τραγουδίστρια να καθυστερήσει.

Ορισμένοι θαυμαστές ανέφεραν ότι το σόου άξιζε την αναμονή. Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter: