GOSSIP

Survivor: Οι νέοι παίκτες – Οι αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και η απορία του Λιανού

Survivor: Οι νέοι παίκτες – Οι αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και η απορία του Λιανού

Το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου ξεκίνησε η τρίτη εβδομάδα του Survivor.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται οι Ζωή Ασουμανάκη και Ντάνιελ Νούρκα για τους Διάσημους του Survivor και οι Aira Adomaityte και Σωτήρης Λαμάι για τους Μαχητές.

Χθες ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε στους παλιούς, τους νέους παίκτες του Survivor. Και κατά τις συστάσεις, δεν έλειψαν οι μπηχτές και τα πειράγματα.

Την πρώτη τους εβδομάδα στο Survivor, οι τέσσερις νέοι παίκτες έχουν ασυλία. Μπορούν να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν. Η νέα παίκτρια των Μαχητών, η Aira Adomaityte έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα λόγω του ύψους της.

«Aira μου, αρχικά θα σε ρωτήσω κάτι άσχετο Τι ύψος έχεις; Γιατί βλέπω πως περνάς τον Ταλαδιανό ένα κεφάλι», είπε ο Γιώργος Λιανός συστήνοντάς την, με τη νέα παίκτρια της μπλε ομάδας να απαντά με χαμόγελο πως «1,83! Είμαι ψηλή, μου λένε».

«1,83! Καλά είναι. Το 70% απ’ ότι βλέπω είναι πόδια! Κάποια πράγματα έχω διαβάσει για σένα, έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχεις ποζάρει για πολύ γνωστούς οίκους. Έχεις κάνει πασαρέλα δηλαδή, έχεις περπατήσει αυτά τα πόδια πέρα δώθε αλλά έχεις κάνει και αρκετά πράγματα στον αθλητισμό» συνέχισε ο Γιώργος Λιανός, που είχε απορίες και για την… καταγωγή της.

«Aira, το επίθετο σου με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Adomaityte, θα το ξαναπώ. Από που είναι η καταγωγή σου;», ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor και όταν η παίκτρια του απάντησε «Λιθουανία», ξαναρώτησε «πώς βρέθηκες στην Ελλάδα, κορίτσι μου, εσύ;».

«Ήρθα 9 χρονών και ζω εδώ πέρα από τότε με την μαμά μου και τον αδελφό μου. Πριν από αυτό ζούσα στην Ιρλανδία. Εκεί μεγάλωσα και πριν από αυτό στη Λιθουανία. Έχω ταξιδέψει αρκετά», είπε η νέα παίκτρια του Survivor.

Κατά την παρουσίαση της, η Ζωή Ασουμανάκη, που μαζί με τον ηθοποιό Ντάνιελ Νούρκα εντάχθηκαν στους Διάσημους του Survivor, έριξε τη… μπηχτή της για τον ανταγωνισμό.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού η 22χρονη τόνισε πως είναι έτοιμη για τον ανταγωνισμό: «Αυτό που θα βρω κοινό με το μόντελινγκ είναι κυρίως ο ανταγωνισμός. Έχω μάθει από τους διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου και εκεί είχα να κάνω μόνο με γυναίκες, πιστεύω θα τα πάω καλά».

Όσο για το εάν της έχει συμβεί ένα έντονο περιστατικό: «Δεν τολμάνε να τα πουν μπροστά μου, είναι σύνηθες τα πισώπλατα μαχαιρώματα», απάντησε όλο νόημα η Ζωή Ασουμανάκη, που δεν έκρυψε την αγωνία της για τον στίβο μάχης, καθώς όπως παραδέχτηκε δεν έχει εξασκηθεί σε αθλητικές επιδόσεις.

Ο Σωτήρης Λαμάι και ο Αλέξης Παππάς

Ο ορεξάτος κατά την είσοδό του στο παιχνίδι ήταν ο Σωτήρης Λαμάι. Και φρόντισε αμέσως να δείξει ποιος είναι ο αγαπημένος του… παίκτης από την αντίπαλη ομάδα: ο Αλέξης Παππάς.

«Τον θέλω με μεγάλη χαρά, του έχω αδυναμία. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι γρήγοροι, ευφυείς και έχουν μια αντίληψη παραπάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων. Νομίζω ο Αλέξης Παππάς είναι μία από τις αδυναμίες μου», είπε ο νέος παίκτης του Survivor.

«Ξεκινά ένας έρωτας απ’ ότι φαίνεται, μια συμπάθεια και χαίρομαι που μπαίνει ο Σωτήρης και το πρώτο πράγμα που αναφέρει είναι το όνομά μου», απάντησε ο Αλέξης Παππάς.

Τέσσερις νέοι παίκτες

Νέες προσθήκες ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών του Survivor.

Η πρώτη νέα είσοδος αφορά στους Μαχητές και είναι ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος ήρθε με... άγριες διαθέσεις.

Η Άιρα Αντομαϊτίτε είναι ήταν η δεύτερη νέα προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor, με το ύψος της παίκτριας να προκαλεί την αντίδραση του Γιώργου Λιανού.

Ο Ντανιέλ Νούρκα δήλωσε ότι «είμαι καλός και αγωνιστικά και στρατηγικά».

Η Ζωή Ασουμανάκη ήταν η τέταρτη προσθήκη.

Ο νέος κανόνας για τα αγωνίσματα

Νέο επεισόδιο, νέοι κανόνες για τα αγωνίσματα στο Survivor από εδώ και πέρα.

Ο Γιώργος Λιανός, μετά τις νέες προσθήκες στους Μαχητές και τους Διάσημους προχώρησε σε μία ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα στους αγώνες των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε πλέον η νίκη θα παίζεται στους 12 πόντους και στη συνέχεια οι επόμενοι πόντοι θα παίζονται ως flag race.

Στον αγώνα επάθλου, μπλε και κόκκινοι αναμετρώνται για να απολαύσουν λαχταριστές πίτσες, κάτι που σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη, αφού στις δύο παραλίες, το φαγητό δεν είναι ποτέ αρκετό.

Το αγώνισμα είναι η ευκαιρία για το ντεμπούτο των νέων παιχτών, που για πρώτη φορά συμμετέχουν στα ματσαρίσματα.