GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαμπάς για πρώτη φορά - Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαμπάς για πρώτη φορά - Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση υποδέχτηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η σύζυγός του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση έφερε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η χαρμόσυνη είδηση προβλήθηκε μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 9/2. Η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκε στο μαιευτήριο λίγο μετά τις 8 το απόγευμα και γύρω στις 23:30 γέννησε την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ντάνο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είχε ζητήσει συμβουλές από την Ελένη Φουρέιρα

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα με τον Αντώνη Ρέμο.

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου βρέθηκε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας ζητώντας τις συμβουλές της για την εγκυμοσύνη της, αφού σύντομα η Δήμητρα Βαμβακούση θα μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Λοιπόν, ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό και ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση στην τραγουδίστρια ενώ παράλληλα έβγαλε ένα insta story που δημοσίευσε.

«Με τόσα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι… αύριο, μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει», σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα.