GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: Οι φωτογραφίες με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο

Κατερίνα Στικούδη: Οι φωτογραφίες με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως θα τον ονομάσει «Νικόλα».

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο κρατώντας αγκαλιά, το υγιέστατο αγοράκι που υποδέχθηκε.

Στη λεζάντα που έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες, εξέφρασε τα συναισθήματά της και αποκάλυψε πως θα τον ονομάσει «Νικόλα».

Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε: «Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο».

Δείτε την ανάρτησή της τραγουδίστριας:

Η τραγουδίστρια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον τοκετό και τα συναισθήματα της από εχθές.

«Γερός, μεγάλος, μια χαρά. Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταϊσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.