GOSSIP

Δανάη Μιχαλάκη: Βάπτιση έκπληξη για την κόρη τους - Tι λέει για το όνομα ο παππούς της μικρής

Δανάη Μιχαλάκη: Βάπτιση έκπληξη για την κόρη τους - Tι λέει για το όνομα ο παππούς της μικρής

Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της ηθοποιού, δεν έκρυψε την ευτυχία του για τον ερχομό της εγγονής του

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους απολαμβάνουν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη καθώς πλέον κρατούν στην αγκαλιά του την τριών μηνών κόρη τους. Το ζευγάρι έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στον καρπό του έρωτά του, μένοντας ωστόσο πιστό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα Real Life δεν έκρυψε την ευτυχία του για τον ερχομό της εγγονής του, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής τους.

«Τι να σας πω… δεν έχω λόγια. Η χαρά μου δεν περιγράφεται…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μιχαλάκης για τη χαρά του που έγινε παππούς.

Όσο για τις προετοιμασίες της βάπτισης είπε: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Ενώ με δήλωσή του, ο πατέρας της ηθοποιού ανέφερε πως το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνομα που θα δώσει στην κόρη του, χωρίς αυτό για την ώρα να είναι ανακοινώσιμο…

«Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη», ανέφερε ο Γιώργος Μιχαλάκης στην εφημερίδα Real Life.