GOSSIP

Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση με την Ανδρομάχη - «Έτσι κατάλαβα ότι μου άρεσε»

Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση με την Ανδρομάχη - «Έτσι κατάλαβα ότι μου άρεσε»

Ο Γιώργος Λιβάνης αγκαλιά με την Ανδρομάχη

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη που διατηρούν εδώ και καιρό σχέση, μοιράστηκαν μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, οι τραγουδιστής προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην οποία φαίνεται με την αγαπημένη του, Ανδρομάχη, να είναι αγκαλιά, την ώρα που οι δύο τους ζουν τον ερωτά τους.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη:

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Γιώργος Λιβάνης σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha Κύπρου, περιέγραψε το πως ξεκίνησε η σχέση του με την Ανδρομάχη και τι τους έκανε να «δέσουν».

«Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ.

Έφτασε λοιπόν ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι λοιπόν βγάλαμε και το τραγούδι γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί...

Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ' αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.