GOSSIP

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγός του (photos)

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγός του (photos)
H μούσα του Έλληνα σκηνοθέτη

Πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα.

Ο Γιώργος Λάνθιμος σάρωσε στα βραβεία BAFTA με την «Ευνοούμενη» ωστόσο την παράσταση έκλεψε η πανέμορφη σύζυγός του, Αριάν Λαμπέντ, που τον συνόδευσε Royal Albert Hall.

Η Αριάν Λαμπέντ είναι Γαλλίδα ηθοποιός γεννημένη το 1984 στην Αθήνα.

Έχει κερδίσει το βραβείο Volpi καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο 67ο φεστιβάλ της Βενετίας και από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία Attenberg.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, το 2004 γνώρισε την Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία στην πορεία έγινε η παραγωγός του στις πρώτες ταινίες του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το ίδιο έτος, μαζί με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Έξι χρόνια μετά, η Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη του πρότεινε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην ταινία «Attenberg» . Εκείνος δέχτηκε και συμπρωταγωνίστρια του ήταν η Αριάν Λαμπέντ, η οποία έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Η Αριάν, είναι γεννημένη στην Ελλάδα με καταγωγή από τη Γαλλία και μεγαλωμένη στη Γερμανία, ο Λάνθιμος έχει πει για τη σύζυγο του: «Είναι για μένα ένας νομάς».

Σχετικές ειδήσεις