GOSSIP

Έρχονται αποκαλύψεις και... ονόματα για κύκλωμα πορνείας σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο

Έρχονται αποκαλύψεις και... ονόματα για κύκλωμα πορνείας σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο
Θα σκάσει «βόμβα» πολύ σύντομα

Τελικά δεν είναι «όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος».

«Βόμβα» από το αστυνομικό δελτίο αναμένεται να σκάσει πολύ σύντομα για τα έργα και τις ημέρες πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου που φιλοξενεί λαϊκό βάρδο από τη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκαλυφθούν και ονόματα, με τους εμπλεκόμενους να έχουν χάσει τον ύπνο τους!

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές οι αστυνομικές αρχές έχουν «δέσει» την υπόθεση, η οποία αφορά στο εμπόριο λευκής σαρκός εντός του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι κάποιες από τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα κυκλώματος πορνείας το οποίο τις προωθεί σε συγκεκριμένους πελάτες με βαριά πορτοφόλια εντός του καταστήματος.

Ωθούνται δηλαδή στην πορνεία κοπέλες παρά τη θέλησή τους, προκειμένου η ιδιοκτησία να κάνει μεγάλους τζίρους με συγκεκριμένα πορτοφόλια που πηγαίνουν στο νυχτερινό κέντρο επί τούτου…

Η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης υπόθεσης αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, αφού εκτίθενται και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αλλά και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μιλάμε βεβαίως για βαριά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης. Αλλά όπως μαθαίνουμε οι διωκτικές αρχές είναι αποφασισμένες να μην κάνουν πίσω και να προχωρήσουν βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο.

Σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις...