Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Καίτη Κωνσταντίνου: «Τα εγκλήματα», ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο... νόμιμος σύζυγός της (vid)

Newsbomb

Η Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που οι συνεντεύξεις που δίνει είναι εξαιρετικά περιορισμένες αλλά και τα μεγάλα «όχι» που είπε στη διάρκεια της καριέρας της παρότι είχε ανάγκη τα χρήματα.

Η αγαπημένη «Σωσώ» των «Εγκλημάτων» δήλωσε πως δεν θέλει να δίνει συχνά συνεντεύξεις «αν δεν υπάρχει κάπου επαγγελματικά» και διευκρίνισε πως «βιώνουμε κάτι που μοιάζει με έναν παγκόσμιο πόλεμο, μια τρέλα» γι' αυτό και «ντρέπεται να λέει ότι είναι καλά γιατί σκέφτεται την ανεργία που έχει πλήξει τους συναδέλφους της».

«Ο Κώστας Κόκλας έχει γίνει πλέον νόμιμος σύζυγος»

Τη φετινή σεζόν, η Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» και συμπρωταγωνιστής της είναι ο Κώστας Κόκλας, με το δίδυμο να μας έχει χαρίσει ξανά απολαυστικές στιγμές στους ρόλους της «Σωσώς» και του «Αλέκου» στα «Εγκλήματα» πριν από 20 χρόνια.

«Ύστερα από 20 χρόνια συνεργάζομαι ξανά με τον Κώστα Κόκλα. Ο Κώστας έχει γίνει πλέον νόμιμος σύζυγος. Δεν κάνουμε πολύ παρέα, αλλά νιώθω πολύ καλά μαζί του», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σωρεία καταγγελιών, που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, τονίζοντας: «Εμένα δεν μου έχει τύχει, αλλά για να το λένε οι συνάδελφοί μου θα υπάρχει».

Με ακομπλεξάριστο τρόπο, τέλος, η Κωνσταντίνου σχολίασε και την... ομοιότητά της με τον Οικονομόπουλο, αναφέροντας: «Είχαν δει μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι είμαι εγώ! Ευτυχώς, έβαψε μαύρα τα μαλλιά του!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική