Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήρε θέση στην κόντρα Ντάνου - Κατσούλη

Newsbomb

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει όσα έγιναν ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Αγγελόπουλου αναφέρθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης το πρωί της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», «πρόκειται για μια παρεξήγηση».

«Ο Σάκης νομίζω, έχει βάλει την τελεία του, δεν θέλει να το συνεχίσει αυτό που έχει γίνει, γιατί μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, κάποια λόγια του Ντάνου μεταφέρθηκαν διαφορετικά στον Σάκη Κατσούλη, με αποτέλεσμα εκείνος να ενοχληθεί.

«Ο Σάκης δεν άκουσε ολόκληρη τη συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος του μετέφερε τη δήλωση "ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος". Κι επειδή έχουν συναντηθεί σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού κι έχουν πει κι ένα γεια, ο Σάκης ψιλοστεναχωρήθηκε», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τέλος, εξήγησε πως εφόσον ο Σάκης Κατσούλης άκουσε τη συνέντευξη, άλλαξε στάση και μάλιστα, ζητάει συγγνώμη, αν πείραξε κάποιον με τα λεγόμενά του.

«Από εκεί και πέρα, αφού είδε όλη τη συνέντευξη, άκουσε ότι Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι "δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω προσωπικά". Οπότε, για αυτό σας λέω ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση και νομίζω ότι ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του. Είπε κιόλας ότι αν έχει πειράξει κάποιον με τα λεγόμενά του, του ζητάει και συγγνώμη», ανέφερε η σύντροφός του.

Σχετικές ειδήσεις

Nτάνος για Κατσούλη: Κύριε ελέησον! Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει

Ντάνος: Ο Κατσούλης μου είναι άγνωστος - Η απάντηση του Σάκη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο έρωτας με τον Σάκη και το Survivor All Star