Γιουβέτσι με μανιτάρια, για να γλύφετε τα δάχτυλά σας

Γιουβέτσι με μανιτάρια, για να γλύφετε τα δάχτυλά σας

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Αν δείτε πως όταν ρίξετε το κριθαράκι χρειάζεται κι άλλο νερό, προσθέστε λίγο ακόμα.

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. κριθαράκι, μέτριο

200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ

400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

125 ml κόκκινο κρασί

30 ml ελαιόλαδο

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

1/4 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

1/4 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο

1 φύλλο δάφνης

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

550 ml. ζωμό λαχανικών

4-5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved