ΓΥΝΑΙΚΑ

Πεντανόστιμη συνταγή για ριζότο με γαρίδες και σαφράν

Πεντανόστιμη συνταγή για ριζότο με γαρίδες και σαφράν

#tsoulotip: Πάντα το βούτυρο και τη παρμεζάνα τα βάζουμε εκτός φωτιάς για να μη μας βγάλουν τα λάδια τους. Το βούτυρο μας προσφέρει μια πιο κρεμώδης υφή.

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. ρύζι για ριζότο
5κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
150γρ. λευκό κρασί
1000-1200ml. νερό
1 κύβο ζωμό λαχανικών

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com