MEN'S GUIDE

Ο οίκος Dior λανσάρει μια νέα capsule αντρική συλλογή υψηλής ραπτικής

Ο οίκος Dior λανσάρει μια νέα capsule αντρική συλλογή υψηλής ραπτικής

Ο Jones έχει ήδη σχεδιάσει μια capsule συλλογή που ονομάστηκε Modern Tailoring.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια COVID-19 εποχή όμως η υψηλή ραπτική και το πιο casual ντύσιμο δεν αλληλοαποκλείονται, σύμφωνα με τον Kim Jones, καλλιτεχνικό διευθυντή των ανδρικών συλλογών του Dior.

Ο Jones έχει ήδη σχεδιάσει μια capsule συλλογή που ονομάστηκε Modern Tailoring. Είναι διαθέσιμη από σήμερα παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα Dior Μen's αλλά και online. Προσφέρει μια ενημερωμένη ματιά στο πιο επίσημο ντύσιμο με την προσθήκη ορισμένων αθλητικών ειδών.

Η σειρά αντιπροσωπεύεται από καταλλήλως επιλεγμένη ομάδα φίλων-υποστηρικτών του γνωστού οίκου. Στην καμπάνια πήραν μέρος αρκετοί ανάμεσά τους: o γιος του Stevie Wonder και σχεδιαστής μόδας Kai Millard Morris, οι Γάλλοι ηθοποιοί Arnaud Valois and Jérémie Laheurte και ο Younes Bendjima, πρώην μποξέρ, μοντέλο και ιδρυτής του Studio FY7.

Τα ρούχα υψηλής ραπτικής υποβάλλονται σε αναβίωση μετά από χρόνια κυριαρχίας του streetwear, το οποίο δέχθηκε πλήγμα από την πανδημία του Κορονοϊού. Η συλλογή αποτελείται από τρία σακάκια και τρία στυλ παντελονιού διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές υφάνσεις. Η Dior Modern Tailoring επαναπροσδιορίζει την αρσενική κλασική γκαρνταρόμπα με μια σύγχρονη ανάμειξη κομματιών και υφασμάτων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: «Κλείδωσαν» τα F-35 για την Ελλάδα - Τουλάχιστον 18 μαχητικά ζητά η Αθήνα