ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bullet Train: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ
Ο Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία δράσης με τίτλο Bullet Train

Το Bullet Train, η νέα ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Μπράντ Πιτ, θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2022.

Ευχάριστα τα νέα για τους φαν του Μπραντ Πιτ και των ταινιών δράσης! Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Sony Pictures, το Bullet Train με πρωταγωνιστή τον 57χρονο σταρ, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου του 2022.

Πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης που βασίζεται στο ιαπωνικό best-seller του Κόταρο Ισάκα με τίτλο Maria Beetle.

Η πλοκή προβλέπεται ιδιαίτερα καταιγιστική καθώς εκτυλίσσεται σε ένα τραίνο που ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα από το Τόκιο στο Μοριόκα. Σε αυτό βρίσκεται μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων με αντικρουόμενα κίνητρα, έτσι μένει να δούμε ποιος θα καταφέρει να μείνει ζωντανός.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για τον ρόλο του Πιτ, υποδύεται έναν από τους δολοφόνους.

Δίπλα στον Αμερικανό ηθοποιό θα δούμε τη Σάντρα Μπούλοκ σε μια φιλική συμμετοχή, αλλά και τη Lady Gaga, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα του Collider. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Τζόι Κινγκ, Μάικλ Σάνον, κ.ά.

Τη διασκευή του σεναρίου για τη μεγάλη οθόνη έχει κάνει ο Ζακ Όλκεβιτς. Πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Ντέιβιντ Λιτς (John Wick, Deadpool 2 και Atomic Blonde). Για τους μη μυημένους αξίζει να αναφέρουμε ότι προτού ο Λιτς... στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, υπήρξε κασκαντέρ του Πιτ σε ταινίες δράσης όπως οι Τροία, Fight Club και Mr. & Mrs. Smith.

Για την ιστορία, ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ, θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια του Τομ Κρουζ και έτσι έκανε ο ίδιος των 95% των stunts της επερχόμενης ταινίας!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.