ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Kill Bill Vol. 3 μπορεί να είναι η τελευταία ταινία του Ταραντίνο: Είναι δίκαιο, θα γίνει πράξη;

Κουέντιν Ταραντίνο - Kill Bill Vol. 3

Από το σενάριο μέχρι το καστ, ο Ταραντίνο έχει σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια για το «Kill Bill Vol. 3».

Ο Κουέντιν Ταραντίνο τις τελευταίες ημέρες έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές των ταινιών του. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι κάθε μέρα που περνάει μας λέει και κάτι καινούριο σχετικά με τον επίλογο της επιτυχημένης καριέρας του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης πρόσφατα κυκλοφόρησε την πολυσυζητημένη νουβέλα του για την ιστορία πίσω από την ταινία Κάποτε στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, στις συνεντεύξεις που δίνει στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου, την παράσταση κλέβουν οι δηλώσεις που κάνει σχετικά με την τελευταία ταινία της σκηνοθετικής καριέρας του, κρατώντας έτσι… ζεστούς τους φαν.

Όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, μετά την δέκατη ταινία του ο Ταραντίνο σκοπεύει να σηκωθεί οριστικά από την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Αυτό σημαίνει, πως έχοντας φτάσει αισίως τις εννέα ταινίες, απομένει ακόμα μία! Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει -ούτε καν ο ίδιος- ποιο θα είναι αλλά και πότε θα κυκλοφορήσει το κύκνειο άσμα του.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες ο Ταραντίνο άναψε φωτιές στους θαυμαστές του αποκαλύπτοντας πως έχει σκεφτεί να μας αποχαιρετίσει με το ριμέικ του Reservoir Dogs, που αποτέλεσε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1992. Μην βιάζεστε να ανοίξετε σαμπάνιες, γιατί έτσι όπως το σκέφτηκε, έτσι το ξεπέρασε.

Τώρα, σε νέα συνέντευξή του, έρχεται να μας… ταράξει και πάλι (και δη τους φαν των ταινιών Kill Bill), ξεδιπλώνοντας το σενάριο μιας τρίτης ταινίας Kill Bill!

Σε ένα ενδεχόμενο τρίτο μέρος λοιπόν (γεγονός που όλοι ευχόμαστε), η ιστορία θα μας μεταφέρει 20 χρόνια μετά από τα τελευταία γεγονότα με τη Νύφη και την κόρη της Μπεμπέ να ζουν ήρεμα μακριά από κινδύνους. Βέβαια αυτό δεν θα διαρκέσει και πολύ, καθώς κάτι θα απειλήσει και πάλι τις ζωές του και θα οδηγήσει σε νέο λουτρό αίματος.

Μάλιστα ο Ταραντίνο ήδη έχει κάνει και το κάστινγκ στο μυαλό του! Η Ούμα Θέρμαν θα επιστρέψει στον ρόλο της (και μάλιστα με χαρά), ενώ στο πλευρό της θέλει την πραγματική κόρη της, Μάγια Χοκ. Μια ιδέα που και μόνο η σκέψη της τον έχει ενθουσιάσει απίστευτα!

Θυμίζουμε ότι η Χοκ έχει δουλέψει ξανά με τον Ταραντίνο στην τελευταία του ταινία Κάποτε στο Χόλιγουντ, παίζοντας ένα μικρό ρόλο.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη να δουλεύει με τον σκηνοθέτη ο οποίος θεωρείται με έναν τρόπο μέλος της οικογένειάς της. «Μεγάλωσα με τον Κουέντιν και τις ταινίες του. Σημαίνουν πολλά για εμένα και για την ιστορία της οικογένειάς μου. Έτσι είναι υπέροχο το να βάλω κι εγώ το δικό μου μικρό κομμάτι σε αυτό το παζλ», ανέφερε η Χοκ σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight το 2019, εξηγώντας πάράλληλα πως νιώθει καταπληκτικά που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και βιώνει παρόμοιες εμπειρίες.

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στην ιστορία του τρίτου κεφαλαίου Kill Bill για να προσθέσουμε πως ο Ταραντίνο θέλει στην τρίτη ταινία και τις Ντάριλ Χάνα και Τζούλι Ντρέιφους να επανέρχονται ως Elle Driver και Sophie Fatale αντίστοιχα. Καθώς επίσης τη δίδυμη αδερφή της Shiaki και την κόρη της Vernita Green η οποία έχει σκοπό να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της.

Όσον αφορά την ταινία λοιπόν, τη λες και έτοιμη... Κουέντιν, μην το κουράζεις άλλο. Φώτα, κάμερα… και πάμε για το Kill Bill Vol 3!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.