ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Παράλληλες Μητέρες» του Αλμοδόβαρ απέκτησαν τρέιλερ

Παράλληλες Μητέρες - Πέδρο Αλμοδόβαρ
Οι Παράλληλες Μητέρες θα ανοίξουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ μετά το υποψήφιο για Όσκαρ «Pain and Glory» του 2019.

To Madre Paralelas του Πέδρο Αλμοδόβαρ, η ταινία έναρξης του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας απέκτησε τρέιλερ.

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η «μούσα» του Ισπανού σκηνοθέτη, Πενέλοπε Κρουζ. Μαζί της θα είναι οι: Μιλένα Σμιτ, Ρόζι Ντε Πάλμα, Ισραέλ Ελεχάντε, Αϊτάνα Σάντσες Γκιχόν και Τζουλιέτα Σεράνο.

Σε επίσημη δήλωση του, ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων σημειώνει:
«Ως σκηνοθέτης "γεννήθηκα" στη Βενετία το 1983. Τριάντα οκτώ χρόνια μετά καλούμαι να ανοίξω το Φεστιβάλ. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη χαρά και την τιμή αλλά και τι σημαίνει αυτό για εμένα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλμοδόβαρ ξεκίνησε να δουλεύει τη συγκεκριμένη ταινία πριν από δέκα χρόνια. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, η καραντίνα τού έδωσε τη δυνατότητα και τον χρόνο να τελειοποιήσει και να ολοκληρώσει το σενάριο του φιλμ.

Η υπόθεση του Madre Paralelas

Στο νέο του «δυνατό δράμα», όπως το περιγράφει ο ίδιος, για ακόμα μια φορά ο Αλμοδόβαρ καταπιάνεται με το αγαπημένο του θέμα, αυτό της μητρότητας.

Η υπόθεση αφορά δυο μέλλουσες μητέρες από τη Μαδρίτη, την Janis και την Ana οι οποίες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο θάλαμο του νοσοκομείο όπου έχουν πάει για να γεννήσουν.

Οι δυο γυναίκες έχουν ομοιότητες και αρκετές διαφορές. Και οι δυο είναι ανύπαντρες και έμεινα έγκυες κατά λάθος.

Η Janis, είναι μεγαλύτερη σε ηλικία, πιο έμπειρη και οικονομικά ευκατάστατη. Η Ana είναι έφηβη, πολύ τρομαγμένη και έχει μετανιώσει για την εγκυμοσύνη της.

Η Janis θα προσπαθήσει να ενθαρρύνει τη νεαρή κοπέλα, και μέσα από τις συζητήσεις τους στο δωμάτιο του νοσοκομείου, θα αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερος και δυνατός δεσμός ανάμεσά τους που θα αλλάξει τις ζωές τους.

Το 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας θα πραγματοποιηθεί 1-11 Σεπτεμβρίου 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.