ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Nεκρός ο ηθοποιός Τζέι Πίκετ: Πέθανε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Τζέι Πίκετ
O Τζέι Πίκετ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών

O Τζέι Πίκετ φέρεται να έπαθε ανακοπή καρδιάς καθώς ετοιμαζόταν να γυρίσει μια σκηνή στην ταινία Treasure Valley.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο θάνατος του Τζέι Πίκετ, σταρ των πασίγνωστων σειρών General Hospital και Days of Our Lives.

O 60χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στο σετ της νέας του ταινίας Treasure Valley στο Αϊντάχο.

Την τραγική είδηση για το θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε χθες Κυριακή, με ανάρτησή του στο facebook ο σκηνοθέτης του φιλμ, Τράβις Μιλς. «Πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη ακούσει για την τραγωδία που συνέβη πριν δυο μέρες. Ο πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και παραγωγός μας, πέθανε ξαφνικά ενώ ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε μια σκηνή. Δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του αλλά όπως φαίνεται έπαθε ανακοπή καρδιάς. Όλοι όσοι ήταν παρών έκαναν ό,τι μπορούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό», έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ του.

Φίλος του ηθοποιού ο οποίος επίσης ήταν στην παραγωγή, ανέφερε ότι ο Πίκετ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα άλογο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ο Πίκετ ξεκίνησε την καριέρα του στις σαπουνόπερες παίζοντας τον ρόλο του Dr. Chip Lakin στη σειρά Days of Our Lives. Aργότερα υποδύθηκε τον David Harper στο General Hospital. Ένας από τους πιο γνωστούς ρόλους ήταν επίσης εκείνος του Frank Scanlon στο Port Charles του ABC όπου έπαιξε για πάνω από 700 επεισόδια.

Ο ηθοποιός συμμετείχε επίσης σε αρκετές και πασίγνωστες σειρές όπως οι: Matlock, Dexter, NCIS: Los Angeles, Belvedere, Queen Sugar.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.