ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Finch: Πρώτη εικόνα και ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα sci-fi ταινία του Τομ Χανκς

Τομ Χανκς Finch Apple TV+
Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία φαντασίας του Τομ Χανκς
AP

Το Finch με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+


Μια από τις νέες ταινίες του Τομ Χανκς είναι και το επιστημονικής φαντασίας Finch το οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Apple TV+. Μάλιστα, η πλατφόρμα μας επιτρέπει να πάρουμε μια μικρή πρώτη γεύση από το φιλμ, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Finch είναι μια συγκινητική περιπέτεια ενός ανθρώπου, ενός ρομπότ και ενός σκύλου οι οποίοι αποτελούν ένας είδος οικογένειας σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Ο Χανκς υποδύεται έναν μηχανικό ρομποτικής ο οποίος είναι ένας από τους ελάχιστους επιζώντες ενός κατακλυσμικού ηλιακού γεγονότος που έχει καταστρέψει τη Γη. Ως αποτέλεσμα, ο Finch έχει περάσει την τελευταία δεκαετία ζώντας σε ένα υπόγειο καταφύγιο όπου έχει φτιάξει έναν δικό του κόσμο τον οποίο μοιράζεται με το σκύλο του, τον Goodyear. Έτσι δημιουργεί ένα ρομπότ που του δίνει το όνομα Jeff, για να προσέχει το σκύλο όταν ο ίδιος πλέον δεν θα μπορεί. Οι δυο τους στην αρχή δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. Καθώς όμως οι τρεις του ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι στην έρημο της αμερικανικής Δύσης, ο Finch προσπαθεί να δείξει στο ρομπότ τη χαρά και τη σημασία να είσαι ζωντανός. Το ταξίδι τους είναι γεμάτο προκλήσεις και οι τρεις τους προσπαθούν να περιηγηθούν σε ένα νέο κόσμο γεμάτο κινδύνους.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη νέα ταινία του Τομ Χανκς, με τίτλο Finch


Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Μιγκέλ Σάποκνικ του Game of Thrones. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία του Τομ Χανκς για την Apple, μετά το Greyhound.

Το Finch θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ στις 5 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.