ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο «Jack Ryan» προσγειώνεται Αθήνα για γυρίσματα!

Jack Ryan
O Jack Ryan ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Jack Ryan του Amazon θα γυριστούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Ο διάσημος πράκτορας Jack Ryan προσγειώνεται στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, μέρος των επεισοδίων του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Amazon με πρωταγωνιστή τον Τζον Κρασίνσκι, πρόκειται να γυριστεί σύντομα στο Ιστορικό Κέντρο της πρωτεύουσας.

Έτσι, μετά την Ρωσία, το Μαρόκο, την Κολομβία και το Ηνωμένο Βασίλειο που φιλοξένησαν την παραγωγή της δεύτερης σεζόν το 2019, σειρά παίρνει η Αθήνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Athens Film Office, τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν, θα γυριστούν σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αθήνας τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Την παραγωγή συνυπογράφουν οι ελληνικές εταιρείες Blonde και Faliro House και όπως μαθαίνουμε έχουν ήδη κανονιστεί με τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές, όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και οι άδειες που χρειάζονται για την ομαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων.

Ο Jack Ryan είναι ο γνωστός ήρωας της δημοφιλούς σειράς βιβλίων του Tom Kλάνσι. Γρήγορα η επιτυχία των βιβλίων μετέφερε τον Ryan στη μεγάλη οθόνη με διάσημους ηθοποιούς όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Άλεκ Μπάλντουιν να ενσαρκώνουν τον ήρωα.

Το 2018 γνωρίσαμε και την τηλεοπτική εκδοχή του μέσα από τον Amazon Prime Video. Η επιτυχία των δύο σεζόν της σειράς οδήγησε το Amazon να δώσει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο και τον Ryan να ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.