ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του Χοακίν Φίνιξ

C’mon C’mon
O Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του τρυφερού θείου ενός 8χρονου αγοριού

Το C’mon C’mon είναι η πρώτη ταινία με τον Χοακίν Φίνιξ που κυκλοφορεί στα σινεμά μετά το Joker.

Η Α24 ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Χοακίν Φίνιξ με τίτλο C’mon C’mon.

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 19 Νοεμβρίου 2021. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το πρώτο φιλμ με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό που κυκλοφορεί στα σινεμά μετά τη σαρωτική επιτυχία του Joker, ενώ αναμένονται και επόμενες ταινίες του όπως είναι το Kitbag του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Στο νέο ασπρόμαυρο φιλμ του Μάικ Μιλς, ο Φίνιξ κάνει στροφή 180 μοιρών από την τελευταία του ταινία, ερμηνεύοντας έναν low profile και τρυφερό χαρακτήρα που αναμένεται να συγκινήσει.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του C’mon C’mon: «ο Χοακίν Φίνιξ υποδύεται τον Τζόνι, έναν καλόκαρδο ραδιοφωνικό παραγωγό που κάνει συνεντεύξεις με παιδιά από όλη την Αμερική, σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του κόσμου. Η αδελφή του, η Βιβ τού ζητά να φροντίσει τον 8χρονο γιο της, Τζέσι όσο εκείνη περιποιείται τον πατέρα του παιδιού, που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Τζόνι συμφωνεί, όμως στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι έχει αναπτύξει δεσμούς με τον ανιψιό του με τρόπους που δεν περίμενε - τόσο ώστε να πάρει τον Τζέσι μαζί του σ' ένα ταξίδι από το Λος Αντζελες έως τη Νέα Υόρκη και από εκεί στη Νέα Ορλεάνη».

Στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας κάθεται ο Μάικ Μιλς (20th Century Women και Beginners) ο οποίος υπογράφει και το σενάριο της ταινίας. Στον ρόλο του μικρού αγοριού θα δούμε τον Γούντι Νόρμαν. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Γκάμπι Χόφμαν και Τζάμπουκι Γιανκγ-Γουάιτ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Κρίστεν Στιούαρτ: Με το βλέμμα στα Όσκαρ ως θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα

O «Ντράκο Μαλφόι» του Χάρι Πότερ κατέρρευσε ενώ έπαιζε γκολφ

Ρότζερ Μισέλ: Πέθανε ο σκηνοθέτης του Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ