ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Clutch επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια συναυλία στο Release Athens

Clutch
Οι Clutch είχαν παίξει και πάλι στο Release το καλοκαίρι του 2019
Facebook/Clutch

Οι Αμερικανοί Clutch θα ανέβουν στη σκηνή του Release Athens στις 19 Ιουλίου 2022.

Το Release Athens συνεχίζει τις ανακοινώσεις για το 2022 και όπως θα δείτε -κορονοϊού επιτρέποντος- μας προετοιμάζει για ένα πολύ δυνατό ροκ καλοκαίρι.

Σειρά λοιπόν έχουν οι Clutch ο οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ανέβουν (ξανά) στη σκηνή του Release στην Πλατεία Νερού, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και να γιορτάσουν με τους Έλληνες φαν τους τα 30 χρόνια της rock 'n’ roll διαδρομής τους.

«Όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Η εμπειρία που τελικά βιώσαμε τότε ήταν από τις πιο συγκλονιστικές που είχαμε ζήσει. Δεν ξέραμε καν ότι είχαμε τόσους πολλούς φαν στην Ελλάδα. Δεν ήταν μόνο ότι οι συναυλίες ξεχείλιζαν από κόσμο, αλλά και το ότι οι άνθρωποι ήξεραν όλους τους στίχους όλων των τραγουδιών. Αν θέλουμε να το ξαναζήσουμε αυτό; Εννοείται πως ναι!», ανέφεραν οι Αμερικανοί, όταν τους συνάντησαν πριν μερικά χρόνια με αφορμή τις συναυλίες τους στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι οι Clutch είχαν παίξει τελευταία φορά στην Ελλάδα το 2019 στην ίδια σκηνή, στην Πλατεία Νερού, την πέμπτη ημέρα του Release Athens σε μια εκρηκτική συναυλία.

Περισσότερα ονόματα για το line up της 19η Ιουλίου, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση ξεκινά άμεσα προς 35 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα 80 ευρώ με προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο και ένα διήμερο εισιτήριο για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό: Clutch - more tba (19/7/22, Πλατεία Νερού) και Slipknot - more tba (23/7/22, Πλατεία Νερού) προς 85 ευρώ (κέρδος 10 ευρώ).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζο Νέσμπο έρχεται αποκλειστικά στο Newsbomb.gr

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα

Η ΕΕ σταματάει τα ταξίδια από τις χώρες της νότιας Αφρικής μετά τη μετάλλαξη της Μποτσουάνα