ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομ Χόλαντ θα συνεχίσει να φοράει τη στολή του Spider-Man - Έρχεται νέα τριλογία

Τομ Χόλαντ Spider-Man
O Τομ Χόλαντ θα συνεχίσει να φοράει τη στολή του Spider-Man για αρκετό καιρό ακόμα
Marvel

Το Spider-Man: No Way Home θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου.

O Τομ Χόλαντ θα αργήσει να κρεμάσει τελικά τη στολή του Spider-Man, παρά τις δηλώσεις του ότι έχει τελειώσει με τον ήρωα και δεν θέλει να τον υποδύεται μετά τα 30 του.

Όπως μάθαμε από επίσημα χείλη, η Sony και η Marvel έχουν άλλα σχέδια για τον 25χρονο ηθοποιό. Η Έιμι Πάσκαλ, παραγωγός των ταινιών του Spider-Man και της Sony, ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός θα συνεχίσει στον ρόλο του σούπερ-ήρωα και τα επόμενα χρόνια καθώς ήδη σχεδιάζεται μια νέα τριλογία ταινιών Spider-Man.

«Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που κάνουμε με την Marvel» δήλωσε η Πάσκαλ σε συνέντευξή της στο Fandago, αναφερόμενη στο επερχόμενο No Way Home. «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την επόμενη ταινία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ και τη Marvel. Το σκεφτόμασταν ως τρεις ταινίες και τώρα πρόκειται να πάμε στις επόμενες τρεις. Δεν είναι η τελευταία των MCU ταινιών μας», ξεκαθάρισε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο GQ, η παραγωγός είχε τονίσει σε όλους τους τόνους για τον 25χρονο ηθοποιό ότι «Δεν πρόκειται να κάνω ταινίες Spider-Man χωρίς εκείνον».

Από την πλευρά του ο Χόλαντ δήλωνε ότι θέλει να προχωρήσει στην καριέρα του λέγοντας «Αν παίζω τον Spider-Man μετά τα 30 μου, τότε κάτι έχω κάνει λάθος».

Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μουσεία της Ευρώπης που κλείνουν λόγω νέου lockdown

Δολοφονία στην Πεύκη εξιχνιάστηκε μετά από 11 χρόνια: Ο δράστης συνελήφθη στη Γαλλία

GNTM: Ράκος η Όλγα – Το «Σ’ αγαπώ» και τα φιλιά στο στόμα με τον Στυλιανό (videos)