ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Πυξ Λαξ ρίχνουν την αυλαία της περιοδείας τους στο «Christmas Theater»

Οι Πυξ Λαξ ρίχνουν την αυλαία της περιοδείας τους στο «Christmas Theater»

«Η αγάπη για τη μουσική δεν τελειώνει ποτέ. Οι μέρες της γιορτής δεν μας φτάνουν ποτέ. Η αγάπη για τους Πυξ Λαξ δεν αρκείται στα λίγα. Μια μέρα μουσικής γιορτής από το συγκρότημα στους χιλιάδες πιστούς φίλους τους. Μια ακόμη ευκαιρία για μια ζωντανή συνάντηση με το πολυαγαπημένο συγκρότημα, με τη μουσική».

Η περιοδεία των Πυξ Λαξ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» ολοκληρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου 2021 με μία μοναδική συναυλία στο Christmas Theater. Με όχημά τους την ξεχωριστή μουσική τους, οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν φέτος σε πάνω από 20 πόλεις δίνοντας συνολικά 25 συναυλίες σε κατάμεστους χώρους καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Ενδυναμώνοντας αυτή τη διαχρονική σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό τους, οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, με μία ανεπανάληπτη συναυλία στον ανακαινισμένο χώρο του Christmas Theater.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται

Τιμές Εισιτηρίων

  • ΖΩΝΗ Γ: 15 ευρώ*
  • ΖΩΝΗ Β: 22,50 ευρώ*
  • ΖΩΝΗ Α: 34 ευρώ*

*στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος υπηρεσίας box office fee, το οποίο είναι 10% επί της ονομαστικής τιμής εισιτηρίου.

CHRISTMAS THEATER

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συναυλία θα διεξαχθεί αποκλειστικά για εμβολιασμένους και νοσήσαντες θεατές, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης. Για την είσοδό στο χώρο οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αντίστοιχο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.

Για την είσοδο στον χώρο ανήλικων θεατών από 4 έως 17 ετών απαιτείται δήλωση διενέργειας self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει οιοσδήποτε γονέας ή κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στον χώρο της συναυλίας, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.