ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νεκρός μετά από πυροβολισμούς γνωστός ράπερ στις ΗΠΑ

Wavy Navy Pooh
O Wavy Navy Pooh ήταν γνωστός για το τραγούδι Μ.Ι.Α.Μ.Ι.
Instagram

Ο ράπερ Wavy Navy Pooh δέχτηκε δολοφονική επίθεση την περασμένη Παρασκευή, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ράπερ Wavy Navy Pooh, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός για το τραγούδι Μ.Ι.Α.Μ.Ι. (Murder is a Major Issue).

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η δισκογραφική εταιρεία του ράπερ, Quality Control Music με ανάρτηση στα social media. Η δολοφονία του 28χρονου Αμερικανού σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Wavy Navy Pooh, κατά κόσμον Shandler Beaubien, δέχτηκε δολοφονική επίθεση στις 5:30 το απόγευμα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μάρκας Toyota Camry.

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε την απώλεια ενός από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, του Wavy Navy Pooh. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια αυτή τη στιγμή», αναφέρει στην ανάρτησή της, η δισκογραφική εταιρεία του 28χρονου ράπερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης δύο μικρά παιδιά, ηλικίας ενός και πέντε ετών και μία γυναίκα. Όλοι βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος και είναι καλά στην υγεία τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Μαϊάμι δήλωσε ότι ένας άγνωστος άντρας που οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Lexus, στάθηκε κοντά στο όχημα του ράπερ ενώ βρισκόταν κοντά στον ζωολογικό κήπο του Μαϊάμι όπου προσωρινά γίνονται τεστ για τον Covid-19. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και ο οδηγός του Lexus αμέσως τράπηκε σε φυγή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Όπως έγινε γνωστό και στο παρελθόν είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Wavy Navy Pooh. Το Μάιο του 2020 είχε δεχτεί και πάλι πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα και τότε είχε τραυματιστεί στον μηρό και στο πόδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αστρονομικό ποσό για το πρώτο τεύχος του Σούπερμαν!

«Ήθελα να ζωγραφίζω από μικρό παιδί»: Ο Αλέκος Φασιανός μέσα από τα δικά του λόγια

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση