ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Cracow Monsters
Η σειρά Cracow Monsters έρχεται στο Netflix στις 18 Μαρτίου
Netflix

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για την εβδομάδα 14 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2022.

Πέντε νέες σειρές και τρεις καινούριες ταινίες έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα. Οι φαν του μεταφυσικού και των ψυχολογικών θρίλερ, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη σειρά με τίτλο Cracow Monsters που θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα στις 18 Μαρτίου.

Αν αγαπάτε τα ντοκιμαντέρ, τότε δεν πρέπει να χάσετε τη δεύτερη σεζόν του Animal που παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο και κυκλοφορεί επίσης στις 18 του μήνα.

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix την εβδομάδα 14 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2022.

Σειρές του Netflix

17/3/2022
Χώμα (Soil)

Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.

18/3/2022
Human Resources

Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Ένα spinoff του «Big Mouth».

18/3/2022
Top Boy: Σεζόν 2 (Top Boy: Season 2)

Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.

18/3/2022
Τα Τέρατα της Κρακοβίας (Cracow Monsters)

Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.

18/3/2022
Οι Έξι Κωμικοί (Standing Up)

Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.

Ταινίες του Netflix

15/3/2022
Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια (Marilyn's Eyes)

Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.

17/3/2022
Ρούμπι η Διασώστρια (Rescued by Ruby)

Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.

18/3/2022
Windfall

Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

16/3/2022
Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή (Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives)

Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.

18/3/2022
Εκπληκτικά Ζώα: Σεζόν 2 (Animal: Season 2)

Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

15/3/2022
Μυστική Ομάδα Zenko Go (Team Zenko Go)

Καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη γι' αυτά τα καλόκαρδα παιδιά! Οι Νάγια, Άρης, Έλλη και Τζαξ προσφέρουν στα κρυφά βοήθεια και ξεφορτώνονται τα προβλήματα της πόλης!


Διαβάστε επίσης:

BAFTA 2022: Οι νικητές, ο Μίκης Θεοδωράκης και η χειρονομία κατά του Πούτιν