ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η τρίτη σεζόν του «The Mandalorian»

The Mandalorian
Ο Mandalorian και ο Grogu συνεχίζουν το ταξίδι τους στην 3η σεζόν της σειράς του Disney+
Disney+

H τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, έρχεται στο Disney+ στις αρχές του 2023.

Οι φαν του Star Wars έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς ξέρουν επιτέλους πότε επιστρέφει ο Mandalorian και ο αξιολάτρευτος Grogu, περισσότερο γνωστός ως Baby Yoda, για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Disney+.

Tα ευχάριστα νέα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού Star Wars Celebration που πραγματοποιείται στην Καλιφόρνια. Όπως έγινε γνωστό, η νέα σεζόν της έρχεται στο Disney+ στις αρχές του επόμενου χρόνου και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2023! Μάλιστα οι θεατές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα teaser τρέιλερ από την επερχόμενη σεζόν, παίρνοντας μια μικρή γεύση από τη συνέχεια.

Φυσικά ο Πέδρο Πασκάλ επιστρέφει στον ρόλο του Din Djarin έχοντας στο πλευρό του την Bo-Katan Kryze, την οποία ενσάρκωσε η Κέιτι Σάκχοφ στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ωστόσο, τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Οι φαν έχουν να περιμένουν και το Ahsoka, ακόμα ένα spinoff που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Θυμίζουμε ότι το The Mandalorian είναι η πρώτη σειρά ζωντανής δράσης του Star Wars, ξεκινώντας πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Η Επιστροφή των Τζεντάι (1983). Πρωταγωνιστεί ο Πέδρο Πασκάλ στον ομώνυμο ρόλο, ως ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων που προσπαθεί να γλιτώσει αφού προσλαμβάνεται για να παραδώσει «Το Παιδί», τον περιβόητο Grogu ή Baby Yoda που έχει αναδειχθεί πλέον σε μασκότ της σειράς!


Σχετικές ειδήσεις