ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Florence Welch έσπασε το πόδι της:Αναβάλλεται η περιοδεία του γκρουπ

H Florence Welch
Η αιθέρια Florence Welch, των Florence + the Machine
AP

Οι Florence + the Machine θα έρθουν στην Ελλάδα για να παίξουν στο Ejekt Festival τον Ιούλιο του 2023.

Η Florence Welch, η frontwoman των Florence + the Machine, έσπασε το πόδι της και έτσι θα αναγκαστεί να «κρεμάσει» για λίγο τα παπούτσια της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω, όμως μετά από την ακτινογραφία που έκανα, φάνηκε ότι χόρευμα πάνω σε ένα σπασμένο πόδι χθες το βράδυ», έγραψε η Florence στο Instagram. «Δεν είναι στη φύση μου να αναβάλλω συναυλίες, και σίγουρα όχι μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πονάω πολύ και όπως γνωρίζουν οι χορευτές, το να χορεύεις πάνω σε ένα τραυματισμένο πόδι, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Μου είπαν να μην το κάνω ώστε να αποφύγω περαιτέρω τραυματισμό».

Με την παραπάνω ανακοίνωση στο Instagram, Florence έκανε γνωστό ότι αναβάλλει τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο η οποία ξεκίνησε στις 16 Νοεμβρίου.

«Δουλεύουμε όσο πιο σκληρά ώστε να επαναπρογραμματίσουμε αυτές τις ημερομηνίες για το επόμενο έτος. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό», είπε η Florence στους θαυμαστές, προτρέποντας τους να κρατήσουν το εισιτήριο που είχαν προμηθευτεί για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour, οι Florence + the Machine θα επιστρέψουν και στη χώρα μας ως headliners στο Ejekt Festival στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023. Η μπάντα θα έρθει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές το πέμπτο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο με τίτλο, Dance Fever.

Διαβάστε επίσης

Ejekt Festival 2023: Οι Florence and the Machine επιστρέφουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι!