ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκολας Κέιτζ: Ένας Δράκουλας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Νίκολας Κέιτζ
Ο Νίκολας Κέιτζ ως Κόμης Δράκουλας στο Renfield
Universal Pictures

Η μαύρη κωμωδία «Renfield», με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο έχει επιτέλους τρέιλερ.

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι ο Νίκολας Κέιτζ ετοιμάζεται να παίξει έναν ρόλο που όχι μόνο του ταιριάζει, αλλά έχει ενθουσιάσει πολύ και τον ίδιο. Ο λόγος για τον Κόμη Δράκουλα στην επερχόμενη ταινία Renfield.

Η Universal Pictures μας αποκάλυψε τώρα και το τρέιλερ της ταινίας η οποία είναι γεμάτη μαύρο χιούμορ και έναν Νίκολας Κέιτζ να τα… σπάει ως Κόμης Δράκουλας.

Αξίζει να πούμε ότι στην ταινία του Κρις ΜακΚέι, δεν πρόκειται να δούμε την ιστορία του διάσημου βαμπίρ για ακόμα μια φορά, αλλά εστιάζει πάνω στον υπηρέτη του Δράκουλα, Ρένφιλντ τον οποίο ενσαρκώνει ο Νίκολας Χουλτ με απόλυτη επιτυχία.

Ο Ρένφιλντ νιώθει απελπισμένος, θέλει να αποτοξινωθεί και να γνωρίσει τη ζωή μακριά από τον αιμοδιψή Κόμη και για να το πετύχει αυτό κάνει μέχρι και ομαδικές ψυχοθεραπείες, ωστόσο ο Κόμης δεν του το κάνει και τόσο εύκολο.

Το σενάριο υπογράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ και όπως καταλάβατε πρόκειται για μια διασκεδαστική ταινία που ανήκει στη σφαίρα της μαύρης κωμωδίας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Κέιτζ είχε δηλώσει ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο. «Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία "Malignant" και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν μία χορογραφία τρομακτική. Ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει είτε να κινείται όπως η Sadako στο "Ring"».

Στη συνέντευξη, ο σταρ μίλησε ακόμη για τα κατοικίδια του, μια γάτα που ονομάζεται Merlin και ένα κοράκι που το φωνάζει Hoogan.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέιτζ είχε υποδυθεί ξανά το βαμπίρ στην ταινία «Vampire's Kiss» του 1988.

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου 2023.


Διαβάστε επίσης

Προβολή με δωρεάν είσοδο για την ταινία που γυρίστηκε στις φυλακές

Η μεταμόρφωση του Τζόνι Ντεπ σε βασιλιά Λουδοβίκο: Πρώτες φωτογραφίες

Ναπολέων: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ διέλυσε την ταινία εξαιτίας του Χοακίν Φίνιξ