ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μαντόνα μιμείται τον viral χορό της Wednesday

Madonna Wednesday
Και η Μαντόνα φαν της Wednesday
Getty / Netflix

Μετά τη Lady Gaga και η Μαντόνα μιμείται τις viral χορευτικές φιγούρες της Wednesday. 

H αλήθεια είναι ότι άργησε λίγο, αλλά ούτε η εκείνη κατάφερε να αντισταθεί στη Wednesday. Ο λόγος για τη Μαντόνα η οποία μιμήθηκε, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, τον viral χορό της Wednesday από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο TikTok.

Nτυμένη στα μαύρα, με ένα μαύρο παντελόνι και κορσέ, η «βασίλισσα της ποπ» χορεύει το «Bloody Mary» της Lady Gaga, βάζοντας τις δικές της πινελιές στη χορογραφία που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα social media.

Χάρη στα viral βίντεο του TikTok στα οποία οι φαν μιμούνται τη Wednesday και τον ξεχωριστό χορό της, υπό τους ήχους του «Bloody Mary» της Lady Gaga, το τραγούδι έχει εκτοξευτεί και πάλι στην κορυφή. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στην πλατφόρμα, στο οποίο μιμείται και η ίδια τη Wednesday, τρελαίνοντας τους φαν.

Η Wednesday τα πήγε απίστευτα καλά στο Netflix, και έγινε ένα από τα σόου με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας, σαρώνοντας τα ρεκόρ.

Ωστόσο, μεγαλύτερη (ίσως) επιτυχία από το ίδιο το σόου έχει γνωρίσει η χορευτική σκηνή από το τέταρτο επεισόδιο της σειράς που έχει γίνει viral στα social media, χάρη στα βίντεο που κυκλοφορούν στο TikTok όπου οι φαν μιμούνται τον σπασμωδικό χορό τις goth ηρωίδας με ένα δυνατό remix του «Bloody Mary» της Lady Gaga.

Παρά τον παροξυσμό που έχει προκαλέσει η περιβόητη σκηνή του χορού, η σταρ Τζένα Ορτέγκα που ενσαρκώνει την Wednesday Addams, ομολογεί ότι δεν νιώθει απόλυτα ικανοποιημένη με τον εαυτό της, έχοντας μετανιώσει για ό,τι μας έδειξε στην εν λόγω σκηνή, καθώς -σύμφωνα με την ίδια- «θα μπορούσε να το είχε κάνει καλύτερα». Σημειώνεται ότι στα γυρίσματα της σκηνής, η ηθοποιός είχε κορονοϊό, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Θυμίζουμε ότι στον «χορό του κορακιού» η Wednesday μας παρουσιάζει μια αλλόκοτη χορογραφία υπό τους ήχους του τραγουδιού «Goo Goo Muck» των The Cramps.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, για τη συγκεκριμένη σκηνή, η 20χρονη ηθοποιός επανέλαβε ότι αρκετές από τις κινήσεις ήταν δικής της έμπνευσης, κάτι που την κρατά άγρυπνη τις νύχτες σκεπτόμενη τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ή πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει με διαφορετικό τρόπο.

Το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει την ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Wednesday: Κι όμως η Τζένα Ορτέγκα έχει μετανιώσει για τον viral χορό της!

Η Τζένα Ορτέγκα θέλει τη Lady Gaga στη δεύτερη σεζόν του «Wednesday»

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του «Wednesday»