ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: Θα πρωταγωνιστήσει σε ρομαντική κομεντί

Σελίν Ντιόν: Θα πρωταγωνιστήσει σε ρομαντική κομεντί

Σελίν Ντιόν: Η ταινία βασίζεται σε μυθιστόρημα της Σοφία Κράμερ και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

Στην μεγάλη οθόνη πρόκειται να δούμε την διάσημη σταρ Σελίν Ντιόν, καθώς πρωταγωνιστεί στην ρομαντική κομεντί «Lοve again» της Sony Pictures με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και τον Σαμ Χιούαν.

Πρόκειται για τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο, με το τρέιλερ της ταινίας να είναι γεμάτο με νέες μουσικές μελωδίες από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η Ντιόν στο περιοδικό People.

Το «Lοve again» ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Μίρα (Τσόπρα Τζόνας), η οποία πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της. Στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός δόθηκε σε νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Ρομπ (Χιούαν), ο οποίος είναι δημοσιογράφος και γοητεύεται από τα όμορφα εξομολογητικά κείμενα της. Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα άρθρο για την μεγάλη σταρ Σελίν Ντιόν ζητά τη βοήθειά της για να βρει πώς θα συναντήσει τη Μίρα από κοντά… και να κερδίσει την καρδιά της.

Η ταινία βασίζεται σε μυθιστόρημα της Σοφία Κράμερ και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ: