ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέμπη: Η Amazon αναβάλει την προβολή τρέιλερ σειράς που δείχνει σιδηροδρομικό ατυχήμα

Τέμπη: Η Amazon αναβάλει την προβολή τρέιλερ σειράς που δείχνει σιδηροδρομικό ατυχήμα

Τέμπη: Λόγω της πιθανότητας να περιλαμβάνει ένα σιδηροδρομικό ατύχημα, το τρέιλερ της σειράς δεν θα προβληθεί την Τετάρτη, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Την απόφαση να αναβάλει την προβολή του τρέιλερ της σειράς «Citadel» πήρε η πλατφόρμα Amazon Prime Video μετά την ανείπωτη τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή της, παρά μόνο ότι πρόκειται για κατασκοπευτική σειρά, ωστόσο έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση από την παρουσίαση των πρωταγωνιστών, Priyanka Chopra Jonas και Richard Madden, που φαίνονται έτοιμοι για μάχη μέσα σε χώρο που μοιάζει με τρένο.

Έτσι, λόγω της πιθανότητας να περιλαμβάνει ένα σιδηροδρομικό ατύχημα, το τρέιλερ της σειράς δεν θα προβληθεί την Τετάρτη, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Με ανάρτηση στο twitter γνωστοποίησε την εν λόγω είδηση η πρωταγωνίστρια της σειράς Priyanka Chopra Jonas.

«Από σεβασμό προς τη διεθνή μας κοινότητα και λόγω των χθεσινών καταστροφικών ειδήσεων από την Ελλάδα, με σεβασμό καθυστερούμε να μοιραστούμε το επίσημο τρέιλερ του #Citadel. Θα μοιραστούμε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του τρέιλερ τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανάρτηση.