ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες στα σινεμά με υπερήρωες της Marvel και μουσικές του Bob Marley

«Bob Marley: One Love»
«Bob Marley: One Love»
Village Cinemas

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά από σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

Οι φαν της Marvel μπορούν να απολαύσουν τη νέα ταινία από το MCU, με τίτλο «Madame Web» και την Ντακότα Τζόνσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οι φίλοι της μουσικής και δη της ρέγκε, αξίζει να παρακολουθήσουν το «Bob Marley: One Love» που ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού Τζαμαϊκανού τραγουδιστή.

Madame Web

«Στο μεταξύ, σε ένα άλλο σύμπαν…» Σε μια ανατροπή των κλασικών ταινιών του συγκεκριμένου είδους, η ταινία Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel.

Στο γεμάτο αγωνία θρίλερ πρωταγωνιστεί η Nτακότα Τζόνσον στο ρόλο της Cassandra Webb, μιας διασώστριας με ικανότητες μέντιουμ. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν».

Bob Marley: One Love

Η ταινία είναι ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενεές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε. Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ανακαλύψτε την δυνατή ιστορία υπέρβασης της διαφορετικότητας και το ταξίδι πίσω από την επαναστατική του μουσική. Μια παραγωγή σε συνεργασία με την οικογένεια του Marley.

Γαμήλια Καταστροφή (Beautiful Wedding)

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε το Beautiful Disaster, η Άμπι και ο Τράβις ξυπνούν μετά από μια τρελή νύχτα στο Βέγκας ως νεόνυμφοι.

Με τους καλύτερους φίλους τους και τα εξαψήφια κέρδη της Άμπι στο πόκερ, ταξιδεύουν στο Μεξικό, όπου μπορούν να απολαύσουν έναν άγριο, πλούσιο μήνα του μέλιτος. Αλλά καθώς το χάος ακολουθεί τον «Τράμπι» σε κάθε βήμα, πρέπει να αποφασίσουν αν είναι γραφτό να είναι μαζί – ή αν αυτός ο γάμος είναι μια άλλη καταστροφή που περιμένει να συμβεί.

Ο Διάβολος δεν Υπάρχει (Evil Does Not Exist)

Βαθιά στο δάσος του μικρού αγροτικού χωριού Χαρασάουα, ο Τακούμι ζει με τη μικρή του κόρη, Χάνα, και φροντίζει της δύσκολες δουλειές για τους ντόπιους, κόβοντας ξύλα και μεταφέροντας παρθένο νερό από τα χιόνια που λιώνουν.

Η ακαταμάχητη ηρεμία αυτής της ανέγγιχτης γης των βουνών οι λίμνες, όπου τα ελάφια περιφέρονται ειρηνικά ελεύθερα, πρόκειται να διαταραχθούν από την επικείμενη άφιξη της εταιρείας του Τόκιο Playmode, η οποία είναι έτοιμη να ξεκινήσει την κατασκευή ενός χώρου γοητείας για τους τουρίστες της πόλης – ένα σχέδιο που ο Τακούμι και οι γείτονές του ανακαλύπτουν ότι θα έχει τρομερές συνέπειες για την οικολογική υγεία και την καθαριότητα του χωριού τους.

Νέα Ήπειρος

Ο Φάνης και η Μαρία μένουν στο βρώμικο κέντρο της Αθήνας. Κινούνται στον χώρο των κομπαρσάδικων και των escape rooms. Προσπαθούν να πιάσουν την καλή με κάθε μέσον. Πουλάνε και πουλιούνται. Τοξικότητα, πορνό, ουσίες. Ένα άγριο, παθιασμένο ζευγάρι, σε μια αδιέξοδη ιστορία αγάπης.

Διαβάστε επίσης

Ο Κιάνου Ριβς είναι ένας άγγελος - Πρώτη ματιά από τη νέα του ταινία

Marvel: Μάθαμε το all-star καστ και την ημερομηνία της πρεμιέρας των «Fantastic Four»

Joker και Χάρλεϊ Κουίν γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με νέες εικόνες από την ταινία