ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«VIVA ELVIS»: «Ζωντανεύει» ο Πρίσλεϊ στο «ΜΥΛΟ» της Θεσσαλονίκης

«VIVA ELVIS»: «Ζωντανεύει» ο Πρίσλεϊ στο «ΜΥΛΟ» της Θεσσαλονίκης

Την άλλη Παρασκευή 11 Απριλίου στο «PRINCIPAL CLUB THEATER» του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, και για μια μόνο βραδιά, «ανεβαίνει» επί σκηνής μια διαφορετική παράσταση, με τον τίτλο «VIVA ELVIS» (έναρξη στις 22.45, τιμή εισόδου 10 ευρώ).

Όπως πιθανότατα καταλάβατε, πρόκειται για μια νύχτα γεμάτη με ενέργεια Rock 'n' Roll, χορό και ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, αφιερωμένο στον μοναδικό και αξέχαστο Elvis Presley. Η παρθενική παράσταση "Viva Elvis" , έλαβε χώρα στα Γιάννενα τον Ιούλιο του 2013 στο υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ. με 3000 θεατές, και η δεύτερη τον Ιανουάριο του 2014 στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια αμφότερες!

Το "Viva Elvis" είναι το νέο project του Γιώργου Γάκη και των συνεργατών του, όπου μέσα σε δύο ώρες παρουσιάζεται η βιογραφία και το μουσικό έργο του αείμνηστου καλλιτέχνη. Μια καλοστημένη μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μεγαλύτερη ίσως φιγούρα του 20ου αιώνα, τον άνθρωπο που ουσιαστικά εφηύρε το rock 'n' Roll, τη σπουδαιότερη επιρροή για τις επόμενες γενιές, το βασιλιά Elvis.

Η άμεση αφήγηση, σε συνδυασμό με τα άρτια videos, που προβάλλονται καθ' όλη τη διάρκεια του show, δίνουν τη θέση τους διαδοχικά σε 31 αγαπημένα τραγούδια, παιγμένα με τον καλύτερο τρόπο live από τον Γιώργο Γάκη, τους Troublemakers, ένα κουαρτέτο πνευστών και δύο εξαιρετικές τραγουδίστριες στα φωνητικά (συνολικά 11 μουσικοί) καλύπτοντας έτσι όλο το μουσικό φάσμα του Elvis, από το 1956 έως το 1977. Σε συγκεκριμένα κομμάτια η Βίκυ Γκούμα με την ομάδα της, έχει αναλάβει τις χορογραφίες, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελείται η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου. Στον εναλλακτικό ρόλο έκπληξη του Elvis διακρίνεται ο Θύμιος Μάντζιος.

Διαβάστε επίσης: Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Βόλβη