ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράταση παραστάσεων για το «Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο» στο Gazarte

Παράταση παραστάσεων για το «Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο» στο Gazarte

Η παράσταση «Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο» και το συγκλονιστικό ταξίδι στον μουσικό κόσμο του Μάρκου Βαμβακάρη που έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική σκηνή του Gazarte, για πέντε ακόμα ημερομηνίες: 31 Μαρτίου, 6, 7, 14 και 20 Απριλίου.

Υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μιχάλης Μυτακίδης, ο Στέλιος Βαμβακάρης και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τους συνοδεύουν, μας εισάγουν σε έναν παγκόσμιο θησαυρό, στο ρεμπέτικο πολιτισμό και στη μεγάλη ιστορία του, μας συστήνουν τα εμβληματικά ντουζένια και καραντουζένια του Μάρκου, ξετυλίγοντας με τρόπο αποκαλυπτικό μια ολόκληρη στάση ζωής και χαρίζοντας στο κοινό την αίσθηση μιας σπάνιας εμπειρίας.

«Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο», μια παράσταση πέρα από κάθε μουσικό στερεότυπο συνεχίζει για λίγες μόνο ημερομηνίες στο Gazarte (31 Μαρτίου, 6, 7, 14 και 20 Απριλίου), χαρίζοντάς μας βραδιές αφιερωμένες στη μουσική της Ελλάδας, στο ρεμπέτικο τραγούδι, και στο θεμελιωτή του, Μάρκο Βαμβακάρη.

Ερμηνεύουν: η Δήμητρα Γαλάνη και ο Μιχάλης Μυτακίδης (a.k.a Β.D Foxmoor των Active Member). Συμμετέχει ο Στέλιος Βαμβακάρης.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης - Πιάνο
Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κλασική Κιθάρα, Νυκτά Έγχορδα
Γιώργος Λιμάκης - Κιθάρα
Ηρακλής Ζάκκας - 1ο Μπουζούκι , Μπαγλαμάς , Τζουράς
Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι , Μπαγλαμάς , Τζουράς
Μιχάλης Δήμας - Μπουζούκι , Μπαγλαμάς
Αντώνης Τζίκας - Κοντραμπάσο

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Στέφανος Χατζόπουλος
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος