ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 12: Αντίστροφη μέτρηση για τα νέα μοντέλα - Πώς θα είναι

iPhone 12: Αντίστροφη μέτρηση για τα νέα μοντέλα - Πώς θα είναι

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η Apple θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα νέα μοντέλα iPhone.

Όλο το τελευταίο διάστημα οι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά, τις τιμές ακόμα και τα χρώματα των νέων μοντέλων οργίαζαν και σήμερα το αγοραστικό κοινό θα μάθει επιτέλους πως θα είναι τα νέα iPhone 12.

Δεν θα παρουσιάσει δύο ή τρείς συσκευές, όπως συνήθιζε μέχρι τώρα η εταιρία κολοσσός, αλλά τέσσερα νέα μοντέλα iPhone, δύο πιο προσιτές συσκευές και δύο premium.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μικρότερο iPhone , αυτό των 5,4 ιντσών, θα είναι η μικρότερη συσκευή που μας έχει παρουσιάσει από το 2016 ( iPhone SE ) ενώ το iPhone 6,7 ιντσών θα είναι η μεγαλύτερη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι σήμερα. Μια ακόμα διαφορά των φετινών μοντέλων είναι ότι όλα ανεξαιρέτως θα διαθέτουν οθόνη OLED ενώ μέχρι πέρυσι τα οικονομικά μοντέλα οθόνη LCD.

Όσο για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους, σύμφωνα με διεθνή μέσα το iPhone 12 Mini θα κυκλοφορήσει στις 13/14 Νοεμβρίου ωστόσο οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 6/7 Νοεμβρίου. To iPhone 12 και το iPhone 12 Pro θα κυκλοφορήσει στις 23/24 Οκτωβρίου με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν 16/17 Οκτωβρίου, ενώ το iPhone 12 Pro Max θα κυκλοφορήσει στις 20/21 Νοεμβρίου με δυνατότητα προπαραγγελίας στις 13/14 Νοεμβρίου.

Οι συσκευές iPhone βγήκαν για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 και έφεραν επανάσταση στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας. Δώδεκα χρόνια μετά την αρχική τους κυκλοφορία, συνολικά περίπου 1,5 δισεκατομμύριο iPhone έχουν πωληθεί παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα smartphone στον κόσμο. Περισσότερες από 217 εκατομμύρια συσκευές iPhone πουλήθηκαν το 2018, με αυτά να είναι τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων, καθώς από το τέλος του 2018 η Apple σταμάτησε να αναφέρεi τα στοιχεία των πωλήσεων της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιγαίο ώρα μηδέν: Τέλος η ανοχή με τον τρελό Σουλτάνο - Το δάχτυλο στη σκανδάλη και όλα... ανοιχτά!