ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέος διαγωνισμός από την Protergia με δώρο ένα Apple Watch – Δείτε πώς θα λάβετε μέρος

Νέος διαγωνισμός από την Protergia με δώρο ένα Apple Watch – Δείτε πώς θα λάβετε μέρος

Γράψτε στο Instagram της Protergia πώς περνάτε τις μεγαλύτερες ημέρες του χρόνου και μπείτε στην κλήρωση

Ένας από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών μας αφήνει οριστικά και η άνοιξη έφτασε με την υπόσχεση να μας χαρίσει τις πιο φωτεινές της ημέρες.

Το φετινό κρύο κράτησε παραπάνω από το αναμενόμενο, αφού σχεδόν και όλος ο Μάρτιος μας επιφύλασσε χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμα και χιόνι για πολλές περιοχές της χώρας μας, όπου οι κάτοικοι… δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κι όμως, παρά τα πείσματα του καιρού, οι μέρες μεγάλωσαν, έγιναν πιο φωτεινές κι εμείς αρχίσαμε τα σχέδια για το πώς θα τις περνάμε δημιουργικά, ευχάριστα και διασκεδαστικά – κατά προτίμηση και εκτός σπιτιού!

Βόλτες στην πόλη, εκδρομές τα σαββατοκύριακα και τις αργίες στην εξοχή, δραστηριότητες σε πάρκα και αθλοπαιδιές για τους μικρότερους, είναι μερικά μόνο από όσα σχεδιάζουμε να ευχαριστηθούμε το επόμενο διάστημα με τους αγαπημένους μας. Η ψυχολογία μας έχει αλλάξει, η αισιοδοξία του φωτός μας κατακλύζει και, με τη βοήθεια των θερμοκρασιών που ανεβαίνουν και του χιονιού που εξαφανίζεται μέχρι τον επόμενο χειμώνα, ανυπομονούμε να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.

Ειδικά δε από τη στιγμή που μπαίνουμε και στη θερινή ώρα και τα απογεύματά μας κρατάνε μέχρι τις 8 ή τις 9 το βράδυ, όλη η διάθεση αλλάζει και θέλουμε αμέσως να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο τις ημέρες με το περισσότερο φως. Την Κυριακή στις 27 Μαρτίου λοιπόν, γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά, «κερδίζουμε» μια ώρα γεμάτη φως στα απογεύματά μας και… διεκδικούμε ένα μοναδικό Apple Watch, που μας χαρίζει η Protergia!

Το Apple Watch είναι το ιδανικό gadget για να έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε εύκολα και απλά στο χέρι μας και η Protergia, που δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 310.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα, μας βοηθάει να το αποκτήσουμε.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Αρκεί να γράψουμε σε ένα σχόλιο στο προφίλ της Protergia στο Instagram πώς σκοπεύουμε να περνάμε τις ημέρες που θα υπάρχει περισσότερο φως και να κάνουμε tag ένα άτομο που θα θέλαμε να τις περάσει μαζί μας. Έτσι, μπαίνουμε στη μεγάλη κλήρωση από την οποία θα προκύψει ο μεγάλος νικητής που θα πάρει το μοναδικό Apple Watch Series 7.

Αναλυτικά τα βήματα για να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό:

  1. Ακολουθούμε τη σελίδα της Protergia στο Instagram: @protergia.gr
  2. Γράφουμε σε σχόλιο τι διαφορετικό θα κάνουμε τις ημέρες με περισσότερο φως
  3. Κάνουμε tag το άτομο με το οποίο θα είμαστε παρέα

Ο διαγωνισμός λήγει στις 29/03/2022, στις 23:59.

*Όροι διαγωνισμού https://www.protergia.gr/el/oroisummetoxis